LEEUW klantenservice
LEEUW zakelijk
LEEUW locaties
Over LEEUW
Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 2022
Online voortgang

LEEUW bhv

LEEUW bhv, een totaalpakket aan bedrijfshulpverlening!

LEEUW opleidingen heeft met veel enthousiasme en inzet gewerkt aan de oprichting van een nieuwe bedrijfstak. We zijn verheugd om deze nieuwe mijlpaal aan te kondigen. Vanaf heden kunnen we je volledig bijstaan op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV). Als toonaangevende opleidingsinstelling hebben we besloten om ons dienstenpakket, op het gebied van Arbo-veiligheid, uit te bereiden. Hierdoor zijn we in staat om meer waarde te bieden aan onze gewaardeerde klanten.

BHV-activiteiten

De nieuwe dienstverlening onderscheidt zich van andere aanbieders. LEEUW bhv levert een totaalpakket op het BHV-gebied.

‘Van pleister tot beleidsplan’

Een goede veiligheidsorganisatie is meer dan het hebben van ‘voldoende’ en ‘gekwalificeerde’ BHV-ers! Daarom staan wij onze klanten bij in het analyseren, structureren, positioneren, operationaliseren en borgen van hun veiligheidsorganisatie. Dit alles gerelateerd aan de gestelde eisen in de Arbowet.

Wij leveren maatwerk.

Om te voldoen aan de interne en Arbo-gerelateerde veiligheidseisen hebben wij een ervaren kennisteam ter beschikking. Hierdoor kunnen we samen bouwen we aan een veiligere werkomgeving! Voor het opleiden van gekwalificeerde BHV-ers hebben we diverse opleidingen in ons aanbod. Dit betekent dat we basis- en herhalingsopleidingen organiseren.

Bouwen aan de toekomst

  • Helaas is onze website nog onder constructie en niet helemaal klaar om alle informatie te delen. We kunnen niet wachten om je binnenkort meer te vertellen over deze ontwikkeling.
  • Vanaf medio 2024 verwachten we hoogwaardige BHV-opleidingen aan te bieden in een nieuw, zeer modern en professioneel uitgerust opleidingscentrum met uitstekende oefenfaciliteiten.
  • We zijn ervan overtuigd dat met de oprichting van LEEUW bhv we je nog beter van dienst kunnen zijn.

Contact met een van onze adviseurs

Wij willen onze klanten graag optimaal informeren omtrent de diverse veiligheidselementen conform de Arbowet. Hugo en Han kunnen op maat oplossingen aanbieden en je adviseren over de mogelijkheden. Heb je vragen over BHV waarbij je advies kunt gebruiken, neem meteen vrijblijvend met ons contact op via het e-mailadres info@leeuwbhv.nl.

USP
Sinds 1962
USP
Lestijd is lestijd
USP
Altijd dezelfde instructeur
USP
Snel starten
USP
Beste opleider 2022
USP
Online voortgang