Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 2022
Eigen mobiele app

Heb je interesse? Neem dan contact op via 040-2647373 of info@leeuwopleidingen.nl

30 Praktijklessen
Handgeschakeld of automaat
Inclusief proefexamen en examengarantie
Vanaf 16,5 jaar
Direct praktijkexamen CBR reserveren (theorie moet behaald zijn)

Rijopleiding in stappen

Dit is het meest gekozen startpakket. Het pakket bestaat uit 30 praktijklessen auto, een proefexamen, een praktijkexamen en examengarantie. Na het proefexamen krijg je advies van je instructeur of je kunt opgaan voor je praktijkexamen. Wanneer je het advies opvolgt dan zorgt de examengarantie ervoor dat wanneer je onverhoopt toch zakt voor je praktijkexamen, het eerste herexamen voor onze rekening is.

Vanaf welke leeftijd mag je starten?

Je mag je autorijbewijs gaan halen wanneer je 16,5 jaar oud bent. Je kan echter pas praktijkexamen doen als je 17 jaar bent.

Waar

Hier vind je de informatie over de locatie van onze autorijlessen.

LEEUW docenten

Een LEEUW docent is niet zomaar een docent. Onze docenten worden zelf door ons opgeleid en getraind volgens de nieuwste methode. In samenwerking met het CBR heeft LEEUW de RIS opleiding ontwikkeld, al onze docenten werken volgens deze RIS methode. Bovendien hebben al onze docenten een Verklaring Omtrent Gedrag

Planning

De lessen spreek je docent af. In onze app en je digitale omgeving kan je exact zien wanneer jouw volgende rijles is.

Proefexamen

In het pakket zit een proefexamen. In dit proefexamen bekijkt de proefexaminator wat de stand van zaken is en welke punten nog aandacht verdienen. Het proefexamen wordt op ongeveer 75% van je opleiding afgenomen. Na het proefexamen krijg je een advies over de rest van je opleiding.

Gezondheidsverklaring

Wil je opgaan voor je praktijkexamen, dan moet je hiervoor een gezondheidsverklaring invullen bij het CBR. Nadat je de verklaring hebt ingevuld en betaald, krijg je van het CBR antwoord of je geschikt bent om op examen te gaan. Dan kan de datum van je examen in overleg worden bepaald.

Machtiging

Wanneer LEEUW opleidingen je praktijkexamen gaat aanvragen, dan moet je ons daarvoor eerst een machtiging geven. Eerder kunnen wij helaas niet een examen reserveren. Je kunt ons machtigen via mijncbr.nl. Het CBR-rijschoolnummer van LEEUW opleidingen is 8779W1. Wanneer je de machtiging hebt gegeven, dan krijgen we beide een e-mail met de bevestiging van je machtiging.

Examengarantie

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteiten van deze opleiding dat wij een examengarantie geven op dit pakket. Mocht je de eerste keer niet slagen dan is uitsluitend het 2e examen gratis. Om voor de examengarantie in aanmerking te komen heb je:

 • Advies gevolgd wat gegeven is tijdens het proefexamen
 • Alle huiswerkopdrachten gemaakt uit het praktijkboek
 • Voldaan aan je financiële verplichtingen
 • Het herexamen moet binnen 1 week worden gereserveerd
 • Je dient het advies van de instructeur over het aantal te volgen lessen op te volgen

Les verzetten of annuleren

Indien je op het afgesproken tijdstip niet kan, dan kan je deze les kosteloos verzetten of annuleren uiterlijk 48 uur op werkdagen.

MEER INFORMATIE OVER Rijopleiding in stappen

  USP
  Sinds 1962
  USP
  Lestijd is lestijd
  USP
  Altijd dezelfde instructeur
  USP
  Snel starten
  USP
  Beste opleider 2022
  USP
  Eigen mobiele app