Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 2022
Eigen mobiele app

Heb je interesse? Neem dan contact op via 040-2647373 of info@leeuwopleidingen.nl

Voorbereiding op de dagopleiding
Privéles inclusief advies
2,5 uur les

Voorbereidingsles voor het DE rijbewijs

Een rijbewijs DE heb je nodig als je achter de bus een zware aanhanger wilt vervoeren. Voor het DE rijbewijs hoef je geen theorie-examen te doen, je kunt meteen met de praktijklessen beginnen. Wij starten de praktijkopleiding met een voorbereidingsles van 2,5 uur. In deze les maak je kennis met met de instructeur en de combinatie bus met aanhanger. Tijdens de voorbereidingsles krijg je eerst een korte uitleg en je rijdt daarna meteen al op de openbare weg. De instructeur sluit af met een nabespreking en advies over het aantal benodigde lesuren om je goed voor te bereiden voor het praktijkexamen DE rijbewijs.

Vereist

Om het DE rijbewijs te halen, moet je in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs D.

Duur

2,5 uur

Medische keuring

Als je het DE rijbewijs wilt halen, hoef je niet door een arts gekeurd te worden als je het rijbewijs voor de D maximaal 3 jaar daarvoor hebt behaald. Heb je het rijbewijs D al langer geleden gehaald dan dien je opnieuw medisch gekeurd te worden. Wil je een afspraak maken bij een keuringsarts, dan vind je hier daar meer informatie over.

Waar

Hier vind je de informatie over de locatie van onze bus rijlessen. Met het rijden van de combinatie houden we rekening met de locatie waar je praktijkexamen plaats gaat vinden.

Praktijk opleiding

Voor de planning houden we rekening met de beschikbaarheid van het examen, de instructeur en jouw mogelijkheden. Je kan zelf vooraf je voorkeur aangeven hoe snel dat je de praktijkopleiding wilt volgen. Wij houden hier rekening mee. Tijdens de praktijkopleiding word jij goed voorbereid om te kunnen slagen voor je DE rijbewijs.

Meer uitleg over de voorbereidingsles

  USP
  Sinds 1962
  USP
  Lestijd is lestijd
  USP
  Altijd dezelfde instructeur
  USP
  Snel starten
  USP
  Beste opleider 2022
  USP
  Eigen mobiele app