Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 2022
Eigen mobiele app

Heb je interesse? Neem dan contact op via 040-2647373 of info@leeuwopleidingen.nl

Klassikaal les
Inclusief examen
Inclusief lesmateriaal
Wekelijks starten
Hoog slagingspercentage 86%

Vrachtwagen C1 theorie cursus

Voordat je op rijexamen gaat voor het C1 rijbewijs dien je in het bezit te zijn van het theoriecertificaat RVM1-C1. Om je goed voor te bereiden op dit theorie-examen verzorgen wij een cursus waarbij we je de kennis bijbrengen en proefexamens met je behandelen.
Indien je het C1-rijbewijs met code 95 wilt halen, dien je ook examens te doen voor VM2-C en VM3-C. Om je goed voor te bereiden op deze theorie-examens, verzorgen wij cursussen waarbij we je de kennis bijbrengen en proefexamens met je behandelen.

De leeftijd om je vrachtwagenrijbewijs C1 zonder code 95 te halen is 21 jaar en met code 95 is het 18 jaar. Je dient ook in het bezit te zijn van een geldig B-rijbewijs.

Duur cursus

Vakbekwaamheid module 1 RVM1-C1 duurt 3 dagen.

Vakbekwaamheid module 2 VM2-C duurt 2 dagen (voor code 95).

Vakbekwaamheid module 3 VM3-C duurt een halve dag (voor code 95).

Waar

De cursussen worden gegeven in Eindhoven.

Inhoud

Vakbekwaamheid module 1 RVM1-C1: verkeer, techniek, lading en wetgeving (administratie)

Vakbekwaamheid module 2 VM2-C: voertuigkennis en optimaal gebruik voertuig, basiskennis voertuigtechniek, taak van de chauffeur bij onderhoud en storingen, elektronische en mechanische systemen, lading en lading zekeren

Vakbekwaamheid module 3 VM3-C: wetgeving – arbeidstijdenwet, arbeidstijdenbesluit en tachograaf, wetgeving – documenten, veiligheid en gezondheid, branche en bedrijf,

Lesmateriaal

Het lesmateriaal is bij de cursus inbegrepen. Ter voorbereiding kan je het lesmateriaal bij ons kantoor in Eindhoven ophalen.

Theorie-examen

Het theorie-examen is bij de cursus inbegrepen en wordt volledig door LEEUW verzorgt.

Duur theorie-examen

Vakbekwaamheid module 1 RVM1-C1 duurt 80 minuten en bestaat uit 65 vragen. U bent geslaagd als u 52 of meer vragen goed heeft beantwoord.

Vakbekwaamheid module 2 VM2-C duurt 90 minuten en bestaat uit 65 vragen. U bent geslaagd als u 52 of meer vragen goed heeft beantwoord.

Vakbekwaamheid module 3 VM3-C duurt  90 minuten en bestaat uit 65 vragen. U bent geslaagd als u 52 of meer vragen goed heeft beantwoord.

De uitslag

Na afloop van het examen krijg je meteen de uitslag. De uitslag is 2 jaar geldig.

USP
Sinds 1962
USP
Lestijd is lestijd
USP
Altijd dezelfde instructeur
USP
Snel starten
USP
Beste opleider 2022
USP
Eigen mobiele app