Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 2022
Eigen mobiele app

Heb je interesse? Neem dan contact op via 040-2647373 of info@leeuwopleidingen.nl

Opleiding in examengebied
Snel starten
Hoog slagingspercentage 79%
ZLTO erkend
Subsidie mogelijk

Tractorrijbewijs halen

Om op de openbare weg met een tractor te rijden heb je een trekker rijbewijs nodig. Als je voor 1-7-2015 in het bezit was van het autorijbewijs dan krijg je het trekker rijbewijs automatisch bijgeschreven. LEEUW opleiding is de beste keus om in Brabant snel te kunnen starten en heeft bovendien een hoog slagingspercentage.

Vereiste

Om het T rijbewijs te halen dien je in het bezit te zijn van theoriecertificaat T theorie en ben je minimaal 16 jaar.

Duur

16 uur.

Intest

Uit onze jarenlange ervaring blijkt dat een gemiddelde cursist 16 uur nodig heeft. Mocht je echter het gevoel hebben dat je minder lessen nodig hebt dan adviseren wij een intest om te kijken hoeveel lessen we exact nodig hebben.

Medische keuring

Wil je praktijkexamen doen voor het T-rijbewijs dan dien je hiervoor wel een Gezondheidsverklaring in te vullen bij het CBR. Dit kan via internet via de link mijncbr.nl. Nadat je de verklaring hebt ingevuld en betaald krijg je van het CBR antwoord of je geschikt bent om op examen te gaan.

Opleidingslocaties

Omdat het examen in Son, vlakbij Eindhoven  wordt afgenomen verzorgt LEEUW de opleiding voor het T rijbewijs in Eindhoven voor Helmond, Weert, Tilburg en Den Bosch.

Praktijk opleiding

Voor de planning moeten we rekening houden met de beschikbaarheid van het examen, de instructeur en van jouw. Je kan zelf vooraf je voorkeuren aangeven. Sommige cursisten willen 1 keer in de week rijden en anderen willen een spoedcursus van een paar dagen in de schoolvakantie. Wij houden hier zo goed mogelijk rekening mee. Tijdens de praktijklessen wordt jij zo goed mogelijk voorbereid om te kunnen slagen voor je T rijbewijs. 

Lesmateriaal

Bij LEEUW maken we gebruik van het nieuwste lesmateriaal. Dit betekend dat je tijdens het lessen van alle gemakken bent voorzien. Bovendien hoef je niet te schakelen zodat je alle aandacht kan geven op de weg en andere verkeersdeelnemers.

Subsidiemogelijkheden

Er bestaan subsidiemogelijkheden voor MBO-leerlingen die een opleiding volgen in de groen-, grond- en infrastructuur. Om hiervoor in aanmerking te komen en voor meer informatie kijk op de site van cumula.nl

Algemeen
Op al onze cursussen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Deel deze pagina via
Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 2022
Eigen mobiele app