Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 2022
Eigen mobiele app

Heb je interesse? Neem dan contact op via 040-2647373 of info@leeuwopleidingen.nl

Hoog slagingspercentage
Opleiding in examengebied

Vrachtwagen + aanhangwagen pakket 17 uur

De belangrijkste voorbereiding voor het halen van je praktijkexamen voor de vrachtwagen zijn natuurlijk je rijlessen. De instructeur heeft het aantal benodigde lesuren bepaald tijdens je adviesles. Het praktijkexamen bij het CBR is inbegrepen bij het pakket.

Inhoud

Je wordt tijdens de opleiding goed voorbereid op het praktijkexamen voor je CE rijbewijs. Dit praktijkexamen is voor niet-commercieel vervoer (zonder code 95) en aankomende beroepschauffeurs (met code 95) identiek. Meer informatie over het praktijkexamen C vind je hier.

Duur

17 uur

Planning

Jij geeft vooraf je voorkeur aan wanneer je met de praktijkopleiding wilt beginnen en op welke dagen / in welke periode je beschikbaar bent. De lessen worden vervolgens in overleg afgesproken. Voor een goede planning houden wij rekening met de beschikbaarheid en locatie van het examen.
Wij delen de lesuren – op basis van onze ervaring – bij voorkeur in blokken van vier uur in op verschillende dagen. Dit komt de concentratie van de cursist ten goede. Het laatste lesuur vindt meestal plaats voor het CBR examen. Het haalt bij veel cursisten net de spanning weg voor het examen.

Duur

Een lesuur bij LEEUW opleidingen duurt 60 minuten.

Vereiste

Wanneer je het praktijkexamen van je vrachtwagenrijbewijs wilt halen, moet je minimaal 18 jaar zijn. Wel moet je eerst geslaagd zijn voor je theorie.

meer informatie over het Vrachtwagen + aanhangwagen pakket 17 uur

  USP
  Sinds 1962
  USP
  Lestijd is lestijd
  USP
  Altijd dezelfde instructeur
  USP
  Snel starten
  USP
  Beste opleider 2022
  USP
  Eigen mobiele app