Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 2022
Eigen mobiele app

Heb je interesse? Neem dan contact op via 040-2647373 of info@leeuwopleidingen.nl

Opleiding in examengebied
Snel starten
Hoog slagingspercentage 77%
Beste prijs kwaliteitverhouding

Vrachtwagen praktijkopleiding basispakket

Je groot rijbewijs halen en vrachtwagenchauffeur worden? LEEUW verzorgt alle opleidingen die nodig zijn om te kunnen functioneren als nationaal- of internationaal vrachtwagenchauffeur.

Vereiste

Om het C rijbewijs te halen dien je in het bezit te zijn van de theoriecertificaten RV1 en R2C of V2C en je dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B.

Duur

25 uur.

Intest

Uit onze jarenlange ervaring blijkt dat een gemiddelde cursist 25 uur nodig heeft. Mocht je echter het gevoel hebben dat je minder lessen nodig hebt dan adviseren wij een intest om te kijken hoeveel lessen we exact nodig hebben.

Medische keuring

Wil je praktijkexamen doen voor het C-rijbewijs dan dien je hiervoor wel een Gezondheidsverklaring in te vullen bij het CBR en gekeurd te worden door een keuringsarts.

 

Opleidingslocaties

De opleiding wordt gegeven Eindhoven, Helmond, Weert, Tilburg en Den Bosch.

 

Praktijk opleiding

Voor de planning moeten we rekening houden met de beschikbaarheid van het examen, de instructeur en van jouw. Je kan zelf vooraf je voorkeur aangeven hoe snel dat je de praktijkopleiding wilt volgen. Wij houden hier zo goed mogelijk rekening mee. Tijdens de praktijklessen wordt jij zo goed mogelijk voorbereid om te kunnen slagen voor je C rijbewijs. 

 

Lesmateriaal

Bij LEEUW maken we gebruik van het nieuwste lesmateriaal. Dit betekend dat je tijdens het lessen van alle gemakken bent voorzien. Bovendien hoef je niet te schakelen zodat je alle aandacht kan geven op de weg en andere verkeersdeelnemers.

 

Subsidiemogelijkheden

Er bestaan verschillende subsidiemogelijkheden voor het vrachtwagenrijbewijs. Je dient dan wel al werkzaam te zijn in de sector transport en logistiek. Kijk hiervoor op soobsubsidiepunt.nl. Voor particulieren zijn de tarieven vrijgesteld van BTW

Algemeen
Op al onze cursussen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Deel deze pagina via
Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 2022
Eigen mobiele app