Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 2022
Eigen mobiele app

Module 1 (RVM1-C) voor de vrachtwagen

Om je praktijkexamen voor het C rijbewijs te halen, moet je in het bezit te zijn van theorie module 1. Om je hier goed op voor te bereiden verzorgen wij een spoedcursus. LEEUW opleidingen stoomt je klaar om je theorie-examen te halen. Deze spoedopleiding – uniek in zijn soort – vraagt van de cursisten een aandachtige werkhouding tijdens de cursusdag. De docent gaat naar de kern van de lesstof. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd maar ook kosten. Er zijn cursisten die de ’traditionele’ methode van lesgeven prettiger vinden (in een rustiger tempo gaat er uitgebreider door de lesstof + lesboek + online examens oefenen). Meer informatie daarover vind je hier.
Je kunt er ook voor kiezen om je theorie-examen zelf voor te bereiden en te studeren. Hiervoor hebben wij verschillende studieproducten in onze webshop.

Vereist

 • Je moet in het bezit te zijn van een geldig B-rijbewijs.
 • Je moet minimaal 17 jaar oud zijn.
 • Voor sommige mbo-leerlingen is een vrijstelling mogelijk.

Duur

Je hebt op maandag van 7.00 tot 13.30 uur les. Wij zorgen voor een lunch.

Waar

De cursus geven we op ons hoofdkantoor in Eindhoven.

Inhoud

In dit examen krijg je vragen over:

 • Verkeer
 • Techniek
 • Lading
 • Wetgeving (Administratie)

Lesmateriaal

Er is geen cursusmateriaal bij de opleiding inbegrepen. Aan de hand van de uitleg van de docent maken de cursisten hun eigen cursusmateriaal door notities te maken. Deze manier van lesgeven vraagt een aandachtige werkhouding. Wij zorgen voor een notitieblok met pen voor iedere cursist.

Er zijn cursisten die het fijn vinden om een boek van de lesstof aan te schaffen. Verder bestaat er de mogelijkheid om toegang te krijgen tot 12,5 uur online oefenvragen en examentraining die perfect aansluiten op het theorie-examen. Deze producten kun je bestellen via onze webshop. De producten worden de volgende werkdag gepost.

Theorie-examen

Het theorie-examen is bij de cursusprijs inbegrepen. Het theorie-examen vindt een paar dagen later plaats op een CBR locatie naar keuze.

Er zijn mogelijkheden om het theorie-examen met extra tijd of een individueel begeleid examen doen. Bij het CBR worden er andere bedragen berekend voor deze extra voorzieningen. De meerkosten daarvan worden aan je doorberekend. Onze cursusprijs gaat uit van het standaard examen.

Wat je moet meenemen naar het theorie-examen

 • Een geldig identiteitsbewijs
 • De bevestiging van de reservering

Duur theorie-examen

Module 1 duurt 80 minuten en bestaat uit 65 vragen. Je bent geslaagd wanneer je 52 of meer vragen goed hebt.

De uitslag

Na afloop van het examen krijg je meteen de uitslag op je scherm. Als je e-mailadres bij het CBR bekend is, krijg je de uitslag ook per e-mail.

Geldigheid van het theorie-examens

De uitslag is 2 jaar geldig.

MEER INFORMATIE OVER theorie Module 1 vrachtwagen (RVM1-C)

  USP
  Sinds 1962
  USP
  Lestijd is lestijd
  USP
  Altijd dezelfde instructeur
  USP
  Snel starten
  USP
  Beste opleider 2022
  USP
  Eigen mobiele app