Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 2022
Eigen mobiele app

Volg met STAP-budget een opleiding bij LEEUW opleidingen

Met het STAP-budget kunnen werkenden of werkzoekenden jaarlijks maximaal € 1.000 aanvragen voor scholing en ontwikkeling. Je kunt deze subsidie gebruiken voor het volgen van een training, cursus of opleiding om goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt. De subsidie heet STAP. Dit staat voor STimulering Arbeidsmarkt Positie. Voor alle informatie over het STAP-budget kun je hier kijken.

STAP opleidingen

De volgende opleidingen bieden wij aan met het STAP-budget.

Wanneer u een andere opleiding wilt volgen via het STAP-budget, neem dan contact met ons op of gebruik het contactformulier.

Andere subsidies

Door diverse brancheverenigingen worden opleidingen, trainingen en cursussen van LEEUW opleidingen gedeeltelijk of geheel bekostigd.  Afhankelijk van de branche waarbij je bent aangesloten, zijn er specifieke regelingen. Kijk hier voor de andere subsidies/regelingen/fondsen waarmee wij bekend zijn.

 

Om een STAP budget aan te vragen heb je een DigiD nodig.

Heb je nog geen DigiD? Vraag deze aan op DigiD.nl. Wacht daar niet lang mee want het kan 5 dagen duren voordat je je DigiD ontvangt.

Hoe werkt het aanvragen van een STAP budget?

 • Test hier of je in aanmerking komt voor STAP-budget.
 • Kijk of de opleiding die je wilt volgen in het STAP-scholingsregister staat. LEEUW opleidingen staat vermeld als LO opleidingen.
 • Staat de opleiding in het STAP-scholingsregister > Schrijf je dan in bij ons.
 • Je krijgt van LEEUW opleidingen een STAP-aanmeldingsbewijs. Dit heb je nodig om STAP-budget aan te vragen bij de eerstvolgende aanmeldingsperiode.
 • Heeft je nog geen STAP-aanmeldingsbewijs? Neem dan contact met ons op.

 

Aanmeldingsperiode

Je kunt in 2023 zes keer per jaar het STAP-budget aanvragen. Je doet er verstandig aan om je zo snel mogelijk aan te melden vanaf de eerstvolgend aanvraagmogelijkheid. Is het budget op? Probeer het dan in een volgende periode.

Voor alle vragen over het STAP-budget

  USP
  Sinds 1962
  USP
  Lestijd is lestijd
  USP
  Altijd dezelfde instructeur
  USP
  Snel starten
  USP
  Beste opleider 2022
  USP
  Eigen mobiele app