Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 16/17/18/19/20
Eigen mobiele app

Subsidiemogelijkheden

LEEUW is door diverse brancheverenigingen erkend. Dit heeft als voordeel dat sommige opleidingen gedeeltelijk gedekt worden door de branchevereniging waarbij je bent aangesloten. Wij zijn erkend door de volgende verenigingen:

Soob subsidiepunt – transport & logistiek

In de sector Transport & Logistiek is de vraag naar goed geschoolde medewerkers altijd actueel. Om ervoor te zorgen dat de branche over voldoende personeel blijft beschikken stimuleert SOOB werkgevers en werknemers het volgen van opleidingen en trainingen in deze bedrijfstak via het verstrekken van subsidies via SOOB subsidiepunt.

 

OOM – metaalbewerking

OOM is het opleidingsfonds in de metaalbewerking. OOM geeft voorlichting en advies over scholing en draagt financieel bij in de kosten hiervan. Kijk hiervoor oo de site van OOM.

 

DOORZAAM – uitzendbranche

Stichting DOORZAAM ondersteunt flexorganisaties in Nederland bij het ontwikkelen en opleiden van hun flexkrachten en richt zich daarbij op gezond en veilig werken.

 

OTIB – technische installatiebranche

OTIBĀ  is het opleidings- en ontwikkelingsfonds van de technische installatiebranche. Om continu te kunnen inspelen op alle nieuwe mogelijkheden is een leven lang ontwikkelen onmisbaar. Door financiele steun van OTIB willen ze de drempel om de mogelijk te maken zo laag mogelijk houden.

 

Colland – agrarische en groene sector

Bij Colland kan je subsidie aanvragen voor je werknemers voor het volgen van cursussen. Werknemers kunnen dit ook zelf aanvragen. Voor de subsidiemogelijkheden kijk op de site van Colland.

 

 

Deel deze pagina via
Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 16/17/18/19/20
Eigen mobiele app