Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 2022
Eigen mobiele app

Subsidiemogelijkheden

Door diverse brancheverenigingen worden opleidingen, trainingen en cursussen van LEEUW opleidingen gedeeltelijk of geheel bekostigd.  Afhankelijk van de branche waarbij je bent aangesloten, zijn er specifieke regelingen. LEEUW opleidingen is bekend met de volgende subsidies/regelingen/fondsen.

Stap subsidie (STimulering Arbeidsmarkt Positie)
Werkenden en werkzoekenden kunnen een STAP-budget van maximaal 1.000 euro per jaar aanvragen voor scholing en ontwikkeling. U kunt deze subsidie gebruiken voor een training, cursus of opleiding. De volgende opleidingen bieden wij inmiddels aan met het STAP-budget.

  • ADR basis
  • Rijoptimalisatie met E-learning
  • ADR certificaat Basis Initieel incl code 95
  • ADR certificaat Basis + Tank Initieel incl code 95
  • ADR certificaat Basis + Tank Initieel
  • HNR

Wanneer u een andere opleiding wilt volgen via het STAP-budget, neem dan aub contact op met onze opleidingsadviseur.

Soob subsidiepunt – transport & logistiek
In de sector Transport & Logistiek is de vraag naar goed geschoolde medewerkers altijd actueel. Om ervoor te zorgen dat de branche over voldoende personeel blijft beschikken stimuleert SOOB werkgevers en werknemers het volgen van opleidingen en trainingen in deze bedrijfstak via het verstrekken van subsidies via SOOB subsidiepunt.

OOM – metaalbewerking
OOM is het opleidingsfonds in de metaalbewerking. OOM geeft voorlichting en advies over scholing en draagt financieel bij in de kosten hiervan. Kijk hiervoor op de site van OOM.

DOORZAAM – uitzendbranche
Stichting DOORZAAM ondersteunt flexorganisaties in Nederland bij het ontwikkelen en opleiden van hun flexkrachten en richt zich daarbij op gezond en veilig werken.

OTIB – technische installatiebranche
OTIB  is het opleidings- en ontwikkelingsfonds van de technische installatiebranche. Om continu te kunnen inspelen op alle nieuwe mogelijkheden is een leven lang ontwikkelen onmisbaar. Door financiele steun van OTIB willen ze de drempel om de mogelijk te maken zo laag mogelijk houden.

Colland – agrarische en groene sector
Bij Colland kan je subsidie aanvragen voor je werknemers voor het volgen van cursussen. Werknemers kunnen dit ook zelf aanvragen. Voor de subsidiemogelijkheden kijk op de site van Colland.

 

 

Deel deze pagina via
Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 2022
Eigen mobiele app