Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 2022
Eigen mobiele app

Onze partner in transport

LEEUW opleidingen is aangesloten bij Transportopleider. Transportopleider is een coöperatieve vereniging met 14 actieve en betrokken partners. Met zo’n 500 medewerkers en 23 opleidingslocaties verspreid over het hele land, verzorgen we op het gebied van Code 95, vakopleidingen en middenkader management, opleidingen voor de sector Transport, Vervoer en Logistiek in heel Nederland.

Om het gezamenlijke doel ‘leven lang ontwikkelen’ mogelijk te maken binnen Transport, Vervoer en Logistiek hebben wij de TPO Academy ontwikkeld.

  1. De TPO Academy is een learning management systeem (LMS) waarmee u alle leeractiviteiten en opleidingen binnen uw organisatie op één centrale plek beheert.
  2. De TPO Academy biedt u een compleet aanbod aan code 95, vakopleidingen, assessments en middenkader management opleidingen aan.
  3. De TPO Academy ontzorgt u in het vormgeven, organiseren, uitvoeren en monitoren van de voortgang van uw medewerkers.
  4. De TPO Academy garandeert een landelijke dekking zodat u altijd een opleiding binnen uw regio beschikbaar heeft.
  5. De TPO Academy geeft leren een centrale plek binnen uw organisatie.
  6. De TPO Academy geeft u de mogelijkheid om op verschillende locaties in Nederland  inhoudelijk dezelfde opleiding te volgen.

Daarnaast is Transportopleider uw partner in leren en ontwikkelen. Wij geven samen met u vorm aan leren en ontwikkelen binnen uw organisatie. Met door onszelf ontwikkelde trainingen, opleidingen, assessments en innovatieve leeroplossingen focussen wij op de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers. Onze leeroplossingen zijn gericht op de juiste afstemming met de praktijk. Binnen ons eigen kenniscentrum zijn learning & development specialisten dan ook continu bezig om interventies en lesmateriaal te ontwikkelen.

 

USP
Sinds 1962
USP
Lestijd is lestijd
USP
Altijd dezelfde instructeur
USP
Snel starten
USP
Beste opleider 2022
USP
Eigen mobiele app