Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 2022
Eigen mobiele app

Heb je interesse? Neem dan contact op via 040-2647373 of info@leeuwopleidingen.nl

Vervolgpakket

Wanneer je als je rijlessen in je pakket hebt gehad en je nog extra rijlessen nodig hebt, kun je kiezen voor een vervolgpakket. Het is natuurlijk ook mogelijk om voor maar een of twee rijlessen te kiezen als er niet meer lessen nodig zijn. Wanneer het advies van de instructeur niet gevolgd wordt, vervalt de examengarantie uit de rijopleiding in stappen pakket. Naast een vervolgpakket. Kun je ook nog kiezen voor een los toets-blok (tussentijdse toets) en een los Examenblok (praktijkexamen).

Vanaf welke leeftijd mag je starten?

Je mag je autorijbewijs gaan halen wanneer je 16,5 jaar oud bent. Je kan echter pas praktijkexamen doen als je 17 jaar bent.

Intest

Om deze opleiding te volgen is een intest noodzakelijk. In deze intest bekijkt de docent of je geschikt bent voor deze opleiding en hoeveel uur je nodig hebt om de opleiding te volgen.

Duur

Afhankelijk van de intest kan de opleiding 10 tot 14 dagen duren.

Waar

LEEUW haalt je voor jouw rijlessen thuis op in de volgende plaatsen: Eindhoven, Son, Breugel, Nuenen, Helmond, Mierlo, Geldrop, Valkenswaard, Aalst, Waalre, Veldhoven en Best.

LEEUW docenten

Een LEEUW docent is niet zomaar een docent. Onze docenten worden zelf door ons opgeleid en getraind volgens de nieuwste methode. In samenwerking met het CBR heeft LEEUW de RIS opleiding ontwikkeld, al onze docenten werken volgens deze RIS methode. Bovendien hebben al onze docenten een Verklaring Omtrent Gedrag

Deel deze pagina via
Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 2022
Eigen mobiele app