Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 2022
Eigen mobiele app

CBR

Het CBR, Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen, heeft een grote taak op het gebied van verkeersveiligheid. Het CBR beoordeelt de rijvaardigheid en de medische geschiktheid van bestuurders. Daarnaast beoordeelt het CBR de vakbekwaamheid van mensen die werkzaam zijn in de logistiek of transportsector. Ook de examens voor de binnenvaart en de luchtvaart worden dus door het CBR beoordeeld.

LEEUW opleidingen staat bij het CBR ingeschreven.

Dit betekent dat wij zelfstandig rijexamens kunnen aanvragen en dat de examenresultaten per categorie voortuig van ons  terug te vinden zijn om de site van het CBR.

 

Mijn CBR

Op mijncbr.nl kan je zaken regelen die noodzakelijk zijn om bijvoorbeeld ons te machtigen of je gezondheidsverklaring te regelen. Daarnaast kan je hier exact zien wat de status is van je rijbewijs bv voor code 95. Je dient in te loggen met je Digd.

Het registratienummer van LEEUW opleidingen bij het CBR is 8779W1

Examens

Het CBR streeft ernaar dat theorie-examens binnen 4 weken kunnen worden afgenomen. Voor de praktijkexamens streeft het CBR naar een wachttijd tussen de 6 en 8 weken. LEEUW opleiding koopt op voorhand examens in waardoor de wachttijd bij LEEUW opleidingen vaak korter is. Voor de actuele wachttijden bij het CBR verwijzen wij je naar de site van het CBR.

Medische keuringen

LEEUW opleidingen heeft een eigen gespecialiseerde, onafhankelijke arts om medische keuringen uit te voeren volgens de richtijnen van het CBR. Bij ons kun je een afspraak inplannen voor een medische keuring voor het verlengen van een rijbewijs of voor een nieuw rijbewijs in.

Meer informatie over CBR, machtigingen, examens en een gezondheidsverklaring

  USP
  Sinds 1962
  USP
  Lestijd is lestijd
  USP
  Altijd dezelfde instructeur
  USP
  Snel starten
  USP
  Beste opleider 2022
  USP
  Eigen mobiele app