LEEUW klantenservice
LEEUW zakelijk
LEEUW locaties
Over LEEUW
Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 2022
Online voortgang

Onze kwaliteiten

Bij LEEUW opleidingen zetten wij onze kwaliteiten graag in om klanten met plezier bij ons een opleiding te laten volgen. Deze kwaliteiten delen wij graag met je.

60 jaar ervaring

Wij bestaan ruim 60 jaar en daar zijn wij trots op. Onze docenten zijn gecertificeerd en worden continu bijgeschoold.

Direct starten

Jij bepaalt wanneer je gaat starten. Er zijn bij ons geen wachttijden.

Fun

De opleidingen hebben leuke lesplannen en docenten. Wij willen dat iedere cursist met plezier bij ons de opleiding volgt. Wij stoppen niet voordat onze klanten dat óók vinden!

Snel slagen

Ons doel is om iedere cursist met zo min mogelijk lessen en zo snel als mogelijk te laten slagen. Wij zijn duidelijk over de duur van de opleiding en de kosten ervan.

Van autorijschool naar verkeersschool voor alle rijbewijzen

LEEUW opleidingen is sinds 1962 een begrip in het verzorgen van rijopleidingen voor consumenten en bedrijfsopleidingen op het gebied van intern transport, code 95 en veiligheid voor de zakelijke klanten. Wij zijn een bedrijf in Eindhoven met verschillende vestigingen. Je kunt bij ons rijopleidingen voor de scooter, brommobiel, motor, auto, aanhanger, camper, bus, vrachtwagen en tractor volgen. Ook kun je bij ons een theoriecursus voor het vaarbewijs volgen. Tijdens een slipcursus leer je hoe je moet handelen bij onverwachte situaties op een bijvoorbeeld een nat wegdek. Wij verzorgen ook rijbewijskeuringen.

Code 95, logistiek, bedrijfsopleidingen, arbo en veiligheid

Wij hebben een groot aanbod aan nascholingen voor code 95. Op logistiek vlak kunnen bedieners van een hoogwerker, reachtruck, heftruck, meeneemheftruck en EPT/stapelaar met en zonder ervaring bij LEEUW opleidingen een opleiding volgen en het benodigde certificaat halen. Er zijn diverse opleidingen op het gebied van VCA, EHBO en ADR alsmede bedrijfsopleidingen voor taxi, planner wegtransport en ondernemersopleiding transport.

Meer informatie over onze kwaliteiten

  USP
  Sinds 1962
  USP
  Lestijd is lestijd
  USP
  Altijd dezelfde instructeur
  USP
  Snel starten
  USP
  Beste opleider 2022
  USP
  Online voortgang