LEEUW klantenservice
LEEUW zakelijk
LEEUW locaties
Over LEEUW
Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 2022
Online voortgang

Opleidingen op het gebied van ARBO en veiligheid: haal je certificaat

Veiligheid en gezondheid op het werk is een wettelijke en maatschappelijke plicht. Het voorkomt ongevallen, calamiteiten en ziekteverzuim. Bij veiligheid op het werk gaat het niet alleen om het werken met veilige en goedgekeurde machines, gereedschappen en installaties. Veilig gedrag is net zo belangrijk: duidelijke werkinstructies, het juiste gebruik van middelen maar ook regelmatig uitvoeren van onderhoud en keuring van de apparaten.

Ontwikkel je vaardigheden met onze arbo en veiligheid opleidingen!

In de opleidingen ADR basis initieel, ADR basis verlenging, ADR basis + tank initieel, ADR basis + tank verlenging en ADR 1 of 7 leer je hoe je veilig werkt met gevaarlijke stoffen.

Ieder bedrijf is verplicht één of meer bedrijfshulpverleners op te leiden met een BHV cursus. Wij hebben een opleiding BHV basis en BHV herhaling.

Voorkom ongevallen en werk veilig met een VCA certificaat op zak. Dit certificaat is verplicht voor steeds meer werknemers die werkzaamheden uitvoeren met een verhoogd risico. Bij LEEUW opleidingen kun je een opleiding VCA basis en VCA vol volgen.

 Onze experts delen waardevolle informatie en inzichten die je helpen om een rijbewijs te halen. En dat niet alleen. We delen onze expertise en passie in de breedste zin van het woord met je.

Blogs over ARBO en veiligheid 

MEER INFORMATIE OVER Arbo en veiligheid

  USP
  Sinds 1962
  USP
  Lestijd is lestijd
  USP
  Altijd dezelfde instructeur
  USP
  Snel starten
  USP
  Beste opleider 2022
  USP
  Online voortgang