LEEUW klantenservice
LEEUW zakelijk
LEEUW locaties
Over LEEUW
Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 2022
Online voortgang

Logistiek certificaten behalen bij LEEUW opleidingen

Transport en logistiek is voor veel bedrijven erg belangrijk. Door een 24-uurs economie worden er hoge eisen aan gesteld aan veiligheid. Werk jij bijvoorbeeld in een magazijn als orderpicker met een heftruck dan heb je heftruckcertificaat nodig. Ook voor het werken met een reachtruck, hoogwerker, meeneemtruck en ETP heb je een certificaat nodig. EPT is de afkorting van elektropallettruck of elektrische pallettruck ook wel motorpallettruck of elektrische pompwagen genoemd. Het maakt overigens geen verschil uit of je met een van deze voertuigen dagelijks werkt of dat je er maar een enkele keer gebruik van maakt. Door het behalen van het certificaat weet je werkgever dat je de opleiding hebt gevolgd en die succesvol hebt afgesloten. Door de tips en tricks ben je beter inzetbaar. Je kunt op een veilige en verantwoorde manier werkzaamheden uitvoeren.

Een eigen transportcentrum

De opleidingen van LEEUW opleidingen voor intern transport geven wij in ons eigen intern transportcentrum. De adresgegevens vind je hier. Op deze locatie is de praktijk nagebootst en leren cursisten op een veilige manier te werken met de heftruck, reachtruck, hoogwerker, EPT en stapelaar. De opleidingen voor de meeneeemheftruck worden op de locatie van de klant gegeven.

Soob subsidie

Wanneer een chauffeur geregistreerd is bij SOOB Subsidiepunt en in aanmerking komt voor een nascholing met SOOB Subsidie, dan kan LEEUW opleidingen de aanmelding in SOOB voor subsidie regelen.

Incompany trainingen

LEEUW opleidingen biedt incompany trainingen aan op iedere locatie in Nederland. Je kunt daardoor niet alleen de locatie bepalen die het beste uitkomt maar in overleg ook de dag naar keuze vastleggen. Dit geldt ook voor de logistieke opleidingen. De voorwaarde hierbij is wel dat op locatie de juiste voorzieningen aanwezig dienen te zijn. Hier vind je alle voordelen van incompany trainingen.

Meer informatie over logistiek opleidingen

  USP
  Sinds 1962
  USP
  Lestijd is lestijd
  USP
  Altijd dezelfde instructeur
  USP
  Snel starten
  USP
  Beste opleider 2022
  USP
  Online voortgang