LEEUW klantenservice
LEEUW zakelijk
LEEUW locaties
Over LEEUW
Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 2022
Online voortgang

Geschiedenis van LEEUW opleidingen

In 1962 nam Gerard Leeuw de stap om zijn baan op te zeggen en te starten met zijn eigen autorijschool. De eerst lesauto was een Ford Taunis. Het was de tijd dat automobiliteit sterk opkwam en door het leveren van kwaliteit en een hoog slagingspercentage groeide het bedrijf. Zijn vrouw May kwam al snel bij het bedrijf om administratief alles goed te regelen en te organiseren. In 1964 kwam de eerste medewerker in dienst.

Groei wagenpark

Het bedrijf groeide in 1984 uit van autorijschool naar verkeersschool voor alle rijbewijzen. Er werd een vrachtwagen, bus, aanhangwagen en een motor aangeschaft zodat de verkeersschool perfect kon inspringen op de nieuwe wetgeving om het rijbewijs te halen. In 1988 werd een slipbaan in gebruik genomen om chauffeurs te leren rijden in moeilijke en gevaarlijke omstandigheden.

Leeuw opleidingen is pgericht in 1962

LEEUW opleidingen 1962

Tweede generatie LEEUW

Het bedrijf werd in 1998 overgenomen door de 2e generatie. Marc Leeuw nam het bedrijf over en bouwde het bedrijf verder uit tot een grote opleider op het gebied van mobiliteit en veiligheid. Vanaf 2012 is de opleidingstak uitgebreid met opleidingen voor hef- en reachtruck en opleidingen VCA en BHV.

Kwaliteit

Doorheen de jaren is de drijfveer van LEEUW opleidingen ongewijzigd. Het team werkt dagelijks met veel plezier aan het leveren van kwaliteit. Wij maken onze klanten (zowel zakelijk als prive)  blij door ze mobiel te maken. LEEUW opleidingen heeft het grootste aanbod van alle soorten voertuigen in de regio. Euro 6, groot of klein, oplegger, middenas, molenstel, van scooter tot tractor, electrisch, handgeschakeld en automaat. Momenteel werkt de derde generatie LEEUW ook in het bedrijf. Wellicht nemen zij het bedrijf in de toekomst over.

Wil jij het LEEUW team versterken?

Hier vind je actuele vacatures en meer informatie. Wanneer je nieuwsgierig bent naar het LEEUW team dan kijk je hier.

Heb je vragen over de geschiedenis of wil je een oude foto delen?

  USP
  Sinds 1962
  USP
  Lestijd is lestijd
  USP
  Altijd dezelfde instructeur
  USP
  Snel starten
  USP
  Beste opleider 2022
  USP
  Online voortgang