Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 2022
Eigen mobiele app

Geschiedenis LEEUW opleidingen

Het was 1962 toen Gerard Leeuw de stap nam om zijn baan op te zeggen en te starten met zijn eigen autorijschool. Het was de tijd dat automobiliteit sterk opkwam en door het leveren van kwaliteit en een hoog slagingspercentage groeide het bedrijf en kwam zijn vrouw May al snel bij het bedrijf om administratief alles goed te regelen en te organiseren.

Het bedrijf groeide in 1984 uit van autorijschool naar verkeersschool voor alle rijbewijzen. Er werd een vrachtwagen, bus, aanhangwagen en een motor aangeschaft zodat de verkeersschool perfect kon inspringen op de nieuwe wetgeving om het rijbewijs te halen. In 1988 werd een slipbaan in gebruik genomen om chauffeurs te leren rijden in moeilijke en gevaarlijke omstandigheden.

Het bedrijf werd in 1998 overgenomen door de 2e generatie. Marc Leeuw nam het bedrijf over en bouwde het bedrijf verder uit. Vanaf 2012 is de opleidingstak uitgebreid met opleidingen voor hef- en reachtruck en opleidingen VCA en BHV altijd uitgaande waar het bedrijf in 1962 mee is begonnen. Het leveren van kwaliteit en het blij maken van mensen door ze mobiel te maken.

LEEUW opleidingen autorijles Eindhoven

Deel deze pagina via
Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 2022
Eigen mobiele app