Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 2022
Eigen mobiele app

Geschiedenis LEEUW opleidingen

In 1962 nam Gerard Leeuw de stap om zijn baan op te zeggen en te starten met zijn eigen autorijschool. De eerst lesauto was een Ford Taunis. Het was de tijd dat automobiliteit sterk opkwam en door het leveren van kwaliteit en een hoog slagingspercentage groeide het bedrijf. Zijn vrouw May kwam al snel bij het bedrijf om administratief alles goed te regelen en te organiseren. In 1964 kwam de eerste mederwerker in dienst.

Het bedrijf groeide in 1984 uit van autorijschool naar verkeersschool voor alle rijbewijzen. Er werd een vrachtwagen, bus, aanhangwagen en een motor aangeschaft zodat de verkeersschool perfect kon inspringen op de nieuwe wetgeving om het rijbewijs te halen. In 1988 werd een slipbaan in gebruik genomen om chauffeurs te leren rijden in moeilijke en gevaarlijke omstandigheden.

Het bedrijf werd in 1998 overgenomen door de 2e generatie. Marc Leeuw nam het bedrijf over en bouwde het bedrijf verder uit tot een grote opleider op het gebied van mobiliteit en veiligheid. Vanaf 2012 is de opleidingstak uitgebreid met opleidingen voor hef- en reachtruck en opleidingen VCA en BHV.

Doorheen de jaren is de drijfveer van LEEUW opleidingen ongewijzigd. Het leveren van kwaliteit en het blij maken van mensen door ze mobiel te maken, daar werken wij allemaal met veel plezier aan. LEEUW opleidingen heeft het grootste aanbod van alle soorten voertuigen in de regio. Euro 6, groot of klein, oplegger, middenas, molenstel, van scooter tot tractor, electrisch, handgeschakeld en automaat. Momenteel werkt de derde generatie LEEUW ook in het bedrijf. Wellicht nemen zij het bedrijf in de toekomst over.

LEEUW opleidingen autorijles Eindhoven

USP
Sinds 1962
USP
Lestijd is lestijd
USP
Altijd dezelfde instructeur
USP
Snel starten
USP
Beste opleider 2022
USP
Eigen mobiele app