Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 2022
Eigen mobiele app

Eendaagse theoriecursus auto

Het theorie-examen voor de auto (B), motor (A) en scooter/bromfiets/brommobiel (AM) is uniek. De theorie voor de verschillende rijbewijzen is echter voor 90 % hetzelfde. Daarom geven wij een gecombineerde theorie-opleiding voor deze verschillende rijbewijzen onder begeleiding van een ervaren docent. De specifieke theorie voor ieder rijbewijs komt natuurlijk ook aan bod (afhankelijk natuurlijk of er cursisten zijn voor dat rijbewijs op de cursusdag).
Bij de dagcursus krijg je een theorieboek voor het B rijbewijs én een lesboek met theorietopics. Het boek kun je ophalen voor je cursusdag en wij adviseren je ook om het voor die dag door te nemen. Zo kun je tijdens de cursus eventuele vragen altijd stellen!

Met deze unieke 1-daagse theoriecursus voor de auto word je in een dag goed voorbereid op je theorie-examen bij het CBR. De dagcursus is de ideale manier om snel te slagen voor je auto theorie-examen.

Vanaf welke leeftijd mag je starten?

Je mag deelnemen aan het theorie-examen voor de auto als je 16 jaar bent.

Inhoud van de opleiding

Je krijgt les door de beste docenten die via een presentatie alle onderdelen van het theorie-examen uitleggen. Door middel van ezelsbruggetjes en tips snap je de stof beter en de stof beter blijft hangen.

Waar

De theoriecursus wordt gegeven in ons hoofdkantoor te Eindhoven.

Studiemateriaal

Bij de cursus hoort een studieboek dat je voor de dagopleiding bij ons kunt ophalen.

 1. Voor de dagopleiding: wij adviseren je om het boek door te nemen. Hierdoor kun je tijdens de cursus eventuele vragen stellen.
 2. Na de dagopleiding: ons advies is om het boek nogmaals door te nemen.
  Eventueel extra: In de theorieshop bieden wij pakketten aan om of 5 of 20 examens online te oefenen. Je kunt er ook voor kiezen om 10 uur examentraining te bestellen. Let er hierbij dan op dat je je ook afmeldt wanneer je de examentraining niet meer gebruikt omdat de tijd anders door blijft lopen. Het zou jammer zijn wanneer je de oefentijd niet optimaal kunt gebruiken. Een andere optie is om ervoor te kiezen om een lesuur (maar meerdere uren kan natuurlijk ook)  1-op-1 theorie les te krijgen. Je bepaalt dan zelf de inhoud die je met de instructeur wilt doornemen.

Theorie-examen

Alle informatie over het CBR theorie-examen kun je hier vinden.


Milou Lansbergen
Goede en duidelijke uitleg!
Guus
Fijne instructeur, goeie afwisseling tussen presenteren en oefenen met vragen en genoeg pauze momenten. Lunch was een beetje karig, maar gelukkig ga ik vanavond lekker barbecuen! ????
MEER INFORMATIE OVER een eendaagse theoriecursus auto

  USP
  Sinds 1962
  USP
  Lestijd is lestijd
  USP
  Altijd dezelfde instructeur
  USP
  Snel starten
  USP
  Beste opleider 2022
  USP
  Eigen mobiele app