Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 2022
Eigen mobiele app

Heb je interesse? Neem dan contact op via 040-2647373 of info@leeuwopleidingen.nl

1-daags pakket NKC en Bovag C1: ruimschootse camperervaring vereist

Met dit pakket kun jij in één dag jouw C1 rijbewijs behalen zodat jij zwaardere camper (3.500 – 7.500 kg) kunt rijden. Je volgt een dag van 5 klokuren en sluit de dag af met je praktijkexamen C1. Vooraf heb je al de theorie geleerd met het e-learning pakket van de NKC en heb je je theorie examen verkeer-motortechniek C1 via het CBR behaald. Wanneer je nog geen ervaring hebt met het rijden met een camper dan kijk je hier voor een meerdaagse opleiding.

Voordelig je C1 rijbewijs halen via de NKC

Speciaal voor camperaars heeft de NKC in samenwerking met de BOVAG twee pakketten ontwikkeld voor het behalen van het C1 rijbewijs. Om aan ieders wensen te voldoen is er de keuze tussen het 1-daags pakket of het meerdaags pakket.

Het C1 rijbewijs is verplicht wanneer je een camper wil rijden tussen de 3.500 kg en 7.500 kg (inclusief laadvermogen).

Voordelen voor jou

NKC en BOVAG hebben voor jou een speciaal pakket samengesteld, van online theorie leren tot praktijkopleiding.
BOVAG rijscholen kunnen je aanvullend nog een klassikale theoriecursus tegen betaling aanbieden als voor jou online leren geen optie is of je graag extra ondersteuning wenst.
BOVAG rijscholen zijn verdeeld over geheel Nederland.

De NKC, Europa’s grootste camperclub

De NKC (Nederlandse Kampeerauto Club) is hét consumentenplatform voor de (Europese) camperliefhebber. De NKC informeert en inspireert en brengt camperaars met elkaar in contact. Naast het aanbieden van verzekeringen, speciaal voor de camperaar zet de NKC zich in voor belangenbehartiging voor alles wat met camperen te maken heeft. Leden van de NKC profiteren van voordelen als korting op onder andere overtochten, deelname aan trainingen en evenementen en natuurlijk van alle kennis die de NKC op campergebied in huis heeft.

Inhoud 1-daagse pakket NKC en Bovag C1

 • 1 lesdag van 5 klokuren
 • Digitaal theoriepakket (e-learning)
 • Theorie-examen Verkeer-Motortechniek C1
 • Praktijkexamen C1

Medische keuring & gezondheidsverklaring

Voor het behalen van je C1-rijbewijs is een medische keuring en gezondheidsverklaring ‘Groot rijbewijs’ verplicht. De kosten hiervoor zijn niet inbegrepen bij de pakketprijs. Op deze website kun je een afspraak maken met een erkende ARBO-keuringsarts voor de medische keuring. De kosten voor deze keuring liggen tussen de €50,- en €100,-.

Een gezondheidsverklaring ‘Groot rijbewijs’ kun je aanvragen via het CBR. De kosten voor deze gezondheidsverklaring bedragen €41,-. (2023).

meer informatie over het 1-daags pakket NKC en Bovag C1

  USP
  Sinds 1962
  USP
  Lestijd is lestijd
  USP
  Altijd dezelfde instructeur
  USP
  Snel starten
  USP
  Beste opleider 2022
  USP
  Eigen mobiele app