LEEUW klantenservice
LEEUW zakelijk
LEEUW locaties
Over LEEUW
Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 2022
Online voortgang

Heb je interesse? Neem dan contact op via 040-2647373 of info@leeuwopleidingen.nl

Opleiding in examengebied
Privéles

Camper pakket 10 uur

Je hebt het C1 rijbewijs nodig om met een kleine vrachtwagen of camper te gaan rijden. Bij LEEUW opleidingen hebben we voor deze opleiding een pakket samengesteld. Dit pakket is de ideale voorbereiding om voor het C1 rijbewijs te slagen. Bij het camper pakket 10 uur is ook het praktijkexamen inbegrepen.

Inhoud

Je wordt tijdens de opleiding goed voorbereid op het praktijkexamen voor je C1 rijbewijs. Dit praktijkexamen is voor niet-commercieel vervoer (zonder code 95) en aankomende beroepschauffeurs (met code 95) identiek. Meer informatie over het praktijkexamen C1 vind je hier.

Duur

10 uur.

Planning

Jij geeft vooraf je voorkeur aan wanneer je met de praktijkopleiding wilt beginnen en op welke dagen / in welke periode je beschikbaar bent. De lessen worden vervolgens in overleg afgesproken. Voor een goede planning houden wij rekening met de beschikbaarheid en locatie van het examen.
Wij delen de lesuren – op basis van onze ervaring – bij voorkeur als volgt in:

 • vier lesuren
 • vijf lesuren
 • een lesuur en aansluitend het examen bij de CBR locatie

Het is ook mogelijk om vijf lesblokken van 2 uur te nemen. Aansluitend het laatste blok vindt dan het praktijkexamen plaats. Een andere optie is om drie keer een lesblok van 3 uur te nemen en dan voor het praktijkexamen het laatste lesuur te hebben.

Opleidingslocaties

De opleiding wordt gegeven in de regio Eindhoven, Helmond, Weert, Tilburg en Den Bosch. Wij houden tijdens het lessen rekening met de locatie van het praktijkexamen.

Praktijk opleiding

Tijdens de praktijklessen word jij zo goed mogelijk voorbereid om te kunnen slagen voor je C1 rijbewijs.

Lesmateriaal

De camper van LEEUW opleiding heeft een handgeschakelde bediening.

Subsidiemogelijkheden bij code 95

Er bestaan verschillende subsidiemogelijkheden voor het vrachtwagenrijbewijs. Je dient dan wel al werkzaam te zijn in de sector transport en logistiek. Kijk hiervoor op soobsubsidiepunt.nl. Voor particulieren zijn de tarieven vrijgesteld van BTW

meer informatie over het Camper pakket 10 uur

  USP
  Sinds 1962
  USP
  Lestijd is lestijd
  USP
  Altijd dezelfde instructeur
  USP
  Snel starten
  USP
  Beste opleider 2022
  USP
  Online voortgang