Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 2022
Eigen mobiele app

Heb je interesse? Neem dan contact op via 040-2647373 of info@leeuwopleidingen.nl

Op ons eigen trainingscentrum
Altijd dezelfde instructeur

Motor rijles van 1 uur

De belangrijkste voorbereiding voor het halen van je praktijkexamen voor de motor zijn natuurlijk je rijlessen. De motorinstructeur weet wat je moet kunnen en kennen voor het voor het motorexamen voertuigbeheersing (AVB) en het motorexamen verkeersdeelneming (AVD). Wij adviseren altijd om je praktijkopleiding voor de motor te starten met een adviesles. Hierdoor kan de instructeur bepalen welk voordeelpakket jij nodig hebt om je motorrijbewijs te halen. Wij hebben verschillende voordeelpakketten voor de motor.

Waar

LEEUW opleidingen heeft als enige in de regio de beschikking over een eigen oefenterrein. Hier vind je de informatie over de locatie van onze motorvoertuigen rijlessen.

Planning

De les wordt in overleg met jou en de instructeur gepland.

Duur

Een lesuur bij LEEUW opleidingen duurt 60 minuten.

Vereiste

Wanneer je het praktijkexamen van je motorrijbewijs wilt halen, moet je minimaal 18 jaar zijn voor een lichte motor (125 cc en maximaal 11kW), voor een middelzware motor (maximaal vermogen 35kW) moet je minstens 20 jaar zijn en voor een zware motor (onbeperkt vermogen) 21 jaar. Wel moet je eerst geslaagd zijn voor je theorie.

Beschermingsmateriaal

Het gebruik van een helm, beschermdende kleding en handschoenen zijn verplicht. Als je de opleiding volgt, hoef je deze nog niet te bezitten. Wij stellen het materiaal graag beschikbaar. Wij adviseren ook stevige schoenen aan te doen tijdens je motorrijlessen. Hier moet je zelf voor zorgen.

meer informatie over een Motor rijles

  USP
  Sinds 1962
  USP
  Lestijd is lestijd
  USP
  Altijd dezelfde instructeur
  USP
  Snel starten
  USP
  Beste opleider 2022
  USP
  Eigen mobiele app