Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 2022
Eigen mobiele app

Heb je interesse? Neem dan contact op via 040-2647373 of info@leeuwopleidingen.nl

Snel starten
Vooraf zijn de kosten bekend
Lessen op het officiele CBR oefenterrein

Motor adviesles, kennismaken met de motor en instructeur

Tijdens een motor adviesles krijg je eerst een korte uitleg. Je leert al de basisvaardigheden van het motorrijden op ons afgesloten trainingscentrum. We sluiten daar ook af met een nabespreking. Tijdens de nabespreking komen alle belangrijke zaken die je moet weten over de motorrijlessen aan bod. De instructeur bespreekt ook zijn advies over de hoeveelheid motor rijlessen die voor jou geschikt zijn. Dat is voor iedereen anders. Er zijn verschillende opleidingen mogelijk om je praktijkexamen te halen. Er bestaat bij LEEUW opleidingen een motor pakket voor 10 uur, 16 uur en 22 uur. Bij dit pakket zit het examen voertuigbeheersing en het examen verkeersdeelname bij inbegrepen. Soms volstaat het om enkele losse rijlessen te nemen (in aanvulling bij een pakket kan natuurlijk ook), al dan niet dan aangevuld met de twee examens.

Vanaf welke leeftijd mag je starten?

Wanneer je mag starten met je motorrijlessen, hangt af van je leeftijd én het vermogen van de motor. Voor een lichte motor is de minimum leeftijd 17 jaar, voor een middelzware motor is het 20 jaar en voor een zware motor is het 21 jaar.

Duur

De adviesles duurt 90 minuten inclusief advies.

Inhoud van de motor adviesles

De docent start met een korte uitleg waarbij je zelf meteen gaat rijden. Tijdens het rijden maakt de docent een inschatting hoeveel lesuren en welk motor pakket je nodig hebt om de eerste keer te kunnen slagen voor het praktijkexamen. Na het rijden zal de docent zijn bevindingen met je bespreken.

Waar wordt de motor adviesles gegeven?

Voor de adviesles word je verwacht in ons trainingscentrum in Eindhoven.

Verzetten of annuleren

Indien je op het afgesproken tijdstip niet kan, dan kan je deze les kosteloos verzetten of annuleren uiterlijk 48 uur op werkdagen.


MEER INFORMATIE OVER EEN motor adviesles

  USP
  Sinds 1962
  USP
  Lestijd is lestijd
  USP
  Altijd dezelfde instructeur
  USP
  Snel starten
  USP
  Beste opleider 2022
  USP
  Eigen mobiele app