Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 2022
Eigen mobiele app

Heb je interesse? Neem dan contact op via 040-2647373 of info@leeuwopleidingen.nl

Klassikaal les
In 1 dag
93% slagingspercentage

Een klassikale motor theorie cursus

Het theorie-examen voor de auto (B), motor (A) en scooter/bromfiets/brommobiel (AM) is uniek. De theorie voor de verschillende rijbewijzen is echter voor 90 % hetzelfde. Daarom geven wij een gecombineerde theorie-opleiding voor deze verschillende rijbewijzen onder begeleiding van een ervaren docent. De specifieke theorie voor ieder rijbewijs komt natuurlijk ook aan bod (afhankelijk natuurlijk of er cursisten zijn voor dat rijbewijs op de cursusdag).
Bij de dagcursus zit een theorieboek voor jouw specifieke rijbewijs inbegrepen. Het boek kun je ophalen voor je cursusdag en wij adviseren je ook om het voor die dag door te nemen. Zo kun je tijdens de cursus eventuele vragen altijd stellen! Je ontvang bij het boek een unieke code waarmee je 7,5 uur online examentraining kunt volgen.  Let er hierbij dan op dat je je ook afmeldt wanneer je de examentraining niet meer gebruikt omdat de tijd anders door blijft lopen. Het zou jammer zijn wanneer je de oefentijd niet optimaal kunt gebruiken.

Met onze klassikale theoriecursus ben je optimaal voorbereid op het CBR theorie-examen voor de motor!

Vanaf welke leeftijd mag je starten?

Je mag deelnemen aan het theorie-examen voor de motor als je 17 jaar bent.

Duur van de opleiding

De motor theoriecursus duurt 1 dag.

Inhoud van de opleiding

Je krijgt les door de beste docenten die via een presentatie alle onderdelen van het theorie-examen uitleggen. Door middel van ezelsbruggetjes en tips snap je de lesstof beter en blijft de stof beter hangen.

Waar

De theoriecursus wordt gegeven op ons hoofdkantoor. De adresgegevens van deze locatie vind je hier.

Studiemateriaal

Bij de cursus hoort een studieboek dat je voor de dagopleiding bij ons kunt ophalen.

   1. Voor de dagopleiding: wij adviseren je om het boek door te nemen. Hierdoor kun je tijdens de cursus eventuele vragen stellen. Je zou ook al 1 of 2 examens van de online examentraining kunnen maken zodat je zicht krijgt op de soorten vragen.
   2. Na de dagopleiding: ons advies is om het boek nogmaals door te nemen. Ga ook aan de slag met de online examentraining.
    Eventueel extra: In de theorieshop bieden wij pakketten aan om of 5 of 20 examens online te oefenen. Wanneer je 7,5 uur online tijd op is en je vindt dat je de stof nog niet goed genoeg beheerst, kun je zo nog extra oefenen. Een andere optie is om ervoor te kiezen om een lesuur (maar meerdere uren kan natuurlijk ook)  1-op-1 theorie les te krijgen. Je bepaalt dan zelf de inhoud die je met de instructeur wilt doornemen.

Theorie-examen bij het CBR

Alle informatie over het boeken van een theorie-examen door LEEUW opleidingen vind je hier. Alle informatie over het CBR theorie-examen kun je hier vinden.


MEER INFORMATIE OVER EEN EENDAAGSE THEORIECURSUS motor

  USP
  Sinds 1962
  USP
  Lestijd is lestijd
  USP
  Altijd dezelfde instructeur
  USP
  Snel starten
  USP
  Beste opleider 2022
  USP
  Eigen mobiele app