LEEUW klantenservice
LEEUW zakelijk
LEEUW locaties
Over LEEUW
Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 2022
Online voortgang

De snelste opleider van module 1, 2 en 3

Tijd winnen én slagen voor je theorie. Daar gaan wij samen alles aan doen! Bij LEEUW opleidingen staat namelijk iedere cursist op nummer één .

Voordelen van deze versnelde variant: sneller slagen voor je theorie, intensieve begeleiding door de docent en volledige focus op het examen.

Versnelde opleider

LEEUW opleidingen is ervan overtuigd dat de meeste cursisten niet voor hun plezier een theorie-opleiding volgen. Daarom doen wij er alles aan om met goede docenten naar de kern van de theorie lesstof te gaan. Wij hebben hierdoor een unieke, versnelde variant kunnen ontwikkelen voor de module 1, 2 en 3 opleiding.

Deze unieke variant van versneld lesgeven bespaart niet alleen tijd maar ook kosten.

 

Reguliere variantVersnelde variant
Module 13 dagen1 dag
Module 22 dagen1 dag
Module 30,5 dag1 dag
Totale cursus5,5 dag3 dagen

Cursusmateriaal

Er is geen cursusmateriaal bij de opleiding inbegrepen. Aan de hand van de uitleg van de docent maken de cursisten als het ware hun eigen cursusmateriaal door notities te maken. Deze manier van lesgeven vraagt van de cursisten een aandachtige werkhouding tijdens de cursusdag. Wij zorgen voor een notitieblok met pen voor iedere cursist.

Er zijn cursisten die het fijn vinden om een boek van de lesstof aan te schaffen zodat je de lesstof kunt nalezen. Verder bestaat er de mogelijkheid om toegang te krijgen tot 12,5 uur online oefenvragen en examentraining die perfect aansluiten op het theorie-examen. Deze producten zijn aan te schaffen via onze webshop. De producten komen dan de volgende werkdag per post naar je toe.

Module 1LesboekInternet examentraining
Module 2LesboekInternet examentraining
Module 3LesboekInternet examentraining
Module 1,2 en 3Lesboeken en internet examentraining

 

Praktische informatie

De verschillende modules vinden plaats op het hoofdkantoor en beginnen allemaal om 8 uur. De lesdag duurt tot 14.00 uur. Wij zorgen voor de lunch.
Het theorie-examen vindt een paar dagen later plaats op een CBR locatie naar keuze.

Meld je aan voor de versnelde variant module 1, 2 en 3

  USP
  Sinds 1962
  USP
  Lestijd is lestijd
  USP
  Altijd dezelfde instructeur
  USP
  Snel starten
  USP
  Beste opleider 2022
  USP
  Online voortgang