LEEUW klantenservice
LEEUW zakelijk
LEEUW locaties
Over LEEUW
Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 2022
Online voortgang

Kom jij werken bij LEEUW opleidingen en ons team versterken?

LEEUW opleidingen is sinds 1962 een begrip in het verzorgen van rij- en bedrijfsopleidingen voor zowel consument als de zakelijke klanten. LEEUW opleidingen is een bedrijf uit Zuidoost Brabant. Ooit begon Gerard Leeuw met één auto waarmee hij rijles gaf. In de jaren daarna is LEEUW gegroeid naar een groot volwaardig opleidingsinstituut met ongeveer 120 verschillende opleidingen.

We zijn ambitieus en willen een absolute meerwaarde zijn voor onze klanten. We vinden het belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat en verwachten van je dat je continu vernieuwend bezig bent om onze missie te laten slagen. Onze missie is immers mensen blij maken door middel van mobiliteit en veiligheid. Wil je weten wie er werkt bij LEEUW opleidingen, kijk dan zeker hier.

Vacature ervaren, ambitieuze motorinstructeur?

Wij hebben een fantastische uitdaging voor een motorinstructeur met leidinggevende capaciteiten.

Wat ga je doen?

Op ons eigen AVB terrein, ben je eindverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zeken. Je begeleidt nieuwe instructeurs, je plant de diverse agenda’s en alle bijkomende zaken. Met 3 nieuwe instructeurs in opleiding, worden we de grootste motorrijschool van Zuid-Nederland. Ga jij die uitdaging samen met ons aan?

Daarnaast blijf je natuurlijk ook lekker je rondjes rijden met nieuwe kandidaten. En begeleid ze tot en met het behalen van hun rijbewijs. Als rijinstructeur ken jij de gevaren en weet jij als geen ander waar je op moet letten om veilig deel te nemen aan het verkeer. Je bent in staat om leerlingen bewust te maken van deze gevaren en leidt hen op als volwaardige chauffeurs. Je geeft adviezen, verkeersinzichten en bereidt cursisten zo goed mogelijk voor op het examen.

Wat neem je mee?

 • Je bent in bezit van een geldig WRM certificaat* voor de categorie A.
 • Je bent representatief en gemotiveerd.
 • Je bent sociaal, communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal.
 • Je bent flexibel en bereid om minimaal twee avonden en op zaterdag te werken

Wat krijg je van ons?

 • Een fulltime functie met veel vrijheid
 • Fijne collega’s en gezellige bedrijfsuitjes
 • Een goed salaris
 • Vakantiedagen
 • Voldoende ruimte voor je eigen inbreng

Soort dienstverband

 • Fulltime
 • Flexibele werkuren
 • Budget voor professionele ontwikkeling
 • Reiskostenvergoeding
 • Personeelskorting
 • Salaris: daar komen we altijd uit!

Interesse?

Leuk! Stuur een mail naar bernd.weijers@leeuwopleidingen.nl. Wij maken graag kennis met je!

Vacature zaterdagkracht

Zoek jij een leuke en verantwoordelijke bijbaan? Wil jij op zaterdag werken? Wij zoeken iemand die de telefoon aanneemt op ons kantoor, de opleidingen en medische keuring monitort, nieuwe leerlingen inschrijft en administratieve werkzaamheden uitvoert. Wij maken graag kennis met je wanneer je interesse hebt in deze bijbaan! Voor meer informatie kun je bellen met Bernd Weijers maar een mail sturen kan natuurlijk ook naar bernd.weijers@leeuwopleidingen.nl

Vacature rij instructeur worden

Heb jij een passie voor het verkeer? Vind je het leuk om met jouw kennis en verkeerservaring jonge mensen iets te leren? Ben je op zoek naar een flexibele job met veel vrijheid? Dan is een job als rij instructeur de geschikte baan voor jou.

Eigenschappen van een LEEUW instructeur

LEEUW opleidingen is een dynamisch bedrijf waar persoonlijke aandacht en topkwaliteit voorop staan. Onze docenten hebben jarenlange ervaring als rij instructeur en als opleider van rij instructeurs. Tevens hebben al onze docenten een RIS docenten bevoegdheid. Door deze praktijkervaring zijn onze docenten als geen ander in staat om de opleiding goed aan te laten sluiten bij de dagelijkse praktijk van een rij instructeur. Wil je ook behoren tot deze groep van vakmensen? Dan is de rij instructeursopleiding van LEEUW opleidingen iets voor jou.

Onze opleiding

In onze visie is de opleiding het begin van een succesvolle carrière als rij instructeur. Daarom vinden we het belangrijk dat onze opleiding goed aansluit bij de dagelijkse praktijk. Om deze reden verlevendigen we onze theoretische lessen met veel praktijkvoorbeelden en besteden we veel aandacht aan de rijproef en de stage. De opleiding duurt normaliter tussen de 5 en 7 maanden. Tijdens de opleiding staan de door IBKI gestelde leerdoelen centraal. Alle leerdoelen kun je vinden op de website www.ibki.nl

Voor het theoriegedeelte volg je bij ons dagcursussen. De praktijklessen en de stage plannen we in onderling overleg. Deze lessen kunnen dus gedurende de hele week plaatsvinden

Toelatingseisen

 • Om toegelaten te worden tot de IBKI examens moet je uiteraard beschikken over een geldig B rijbewijs.
 • Daarnaast dien je minimaal in het bezit te zijn van een VWO, HAVO, MAVO of VMBO theoretische leerweg of gelijkwaardig diploma. Een kopie van dit diploma wordt ter beoordeling opgestuurd naar het IBKI.
 • Tenslotte moet je, voordat je kunt beginnen met je stage, een VOG indienen bij IBKI. Ben je jouw schooldiploma kwijt dan kun je een duplicaat aanvragen. Dit duplicaat kun je aanvragen bij DUO. Indien je over een buitenlands schooldiploma beschikt, dien je dit eerst te laten beoordelen door een deskundige instantie, zoals het SBB. Zij waarderen je diploma en vergelijken dit met een Nederlandse opleiding. Beschik je niet over een van de bovenstaande schooldiploma’s, dan kun je een geschiktheidstest afleggen bij het IBKI. Indien je slaagt voor deze test, word je toegelaten tot de WRM examens.

Studieovereenkomst

De opleiding zoals hier beschreven, kost € 6500 inclusief de stage periode en 1 herexamen per onderdeel. Je kunt de opleiding in 3 termijnen betalen. Kun je dat niet in 1 keer betalen, gaan we een studieovereenkomst met je aan. Dit betekent, dat je dan ook na het behalen van je WRM pas, direct bij ons aan de slag kunt. De kosten schieten wij voor en d.m.v. een studie overeenkomst leggen we dit dan vast. We spreken met elkaar af, dat je bij ons komt werken en dat je minimaal 3 jaar werkzaam bij ons zult zijn. Na deze 3 jaar, hoeft je dit bedrag niet meer terug te betalen. Ga je toch eerder weg, dan moet je hiervan een gedeelte terug betalen. Dit leggen we vast in een studie overeenkomst.

Geslaagd en dan?

Nadat je de opleiding geheel hebt afgerond ontvang je van het IBKI je WRM certificaat en ben je bevoegd rijinstructeur B. Je mag nu zelfstandig autorijles en brommobielrijles geven in Nederland. Je komt direct bij ons in dienst, zoals we samen hebben besproken.

Interesse in deze opleiding, wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je bellen met Bernd Weijers maar een mail sturen kan natuurlijk ook naar bernd.weijers@leeuwopleidingen.nl

Vacature rij instructeur B – C – CE

Ben je in het bezit van de nodige papieren of wil je dat LEEUW opleidingen jou gaat opleiden? Wil je graag vanuit B door naar instructeur C, wij leiden jou op. Wil je fulltime of partime aan de slag…  bij ons zijn er veel mogelijkheden om aan de slag te gaan als rij-instructeur en ons team te versterken. Wij maken graag kennis met je! Voor meer informatie kun je bellen met Bernd Weijers maar een mail sturen kan natuurlijk ook naar bernd.weijers@leeuwopleidingen.nl

Open sollicitatie

Wil je graag werken bij een van de grootste en meest moderne opleiders op het gebied van transport en logistiek in Zuid-Nederland? Ben jij de professional die ons verder helpt groeien? Wij zijn regelmatig op zoek naar medewerkers voor diverse functies. Je kan een open sollicitatie sturen door het onderstaand formulier in te vullen.

Wil je het LEEUW team komen versterken?

  USP
  Sinds 1962
  USP
  Lestijd is lestijd
  USP
  Altijd dezelfde instructeur
  USP
  Snel starten
  USP
  Beste opleider 2022
  USP
  Online voortgang