Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 2022
Eigen mobiele app

Werken bij LEEUW

LEEUW opleidingen is sinds 1962 een begrip in het verzorgen van rij- en bedrijfsopleidingen voor zowel consument als de zakelijke klanten. LEEUW opleidingen is een bedrijf uit Zuidoost Brabant. Ooit begon Gerard Leeuw met één auto waarmee hij rijles gaf. In de jaren daarna is LEEUW gegroeid naar een groot volwaardig opleidingsinstituut met ongeveer 120 verschillende opleidingen.

We zijn ambitieus en willen een absolute meerwaarde zijn voor onze klanten. We vinden het belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat en verwachten van je dat je continu vernieuwend bezig bent om onze missie te laten slagen. Onze missie is immers mensen blij maken door middel van mobiliteit en veiligheid. Wil je weten wie er werkt bij LEEUW opleidingen, kijk dan zeker hier.

LEEUW docenten

Een LEEUW docent is niet zomaar een docent. Onze docenten worden zelf door ons opgeleid en getraind volgens de nieuwste methode. In samenwerking met het CBR heeft LEEUW opleiding de rijopleiding in stappen (RIS) ontwikkeld, al onze docenten werken volgens deze RIS methode. Bovendien zijn onze instructeurs in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Dit geeft aan dat zij in het verleden geen bezwaar hebben gehad voor het vervullen van een specifieke taak of functie in de samenleving. 

Vacature rij-instructeur A – B – C – CE

Ben je in het bezit van de nodige papieren of wil je dat LEEUW opleidingen jou gaat opleiden? Wil je graag vanuit B door naar instructeur C, wij leiden jou op. Wil je fulltime of partime aan de slag…  bij ons zijn er veel mogelijkheden om aan de slag te gaan als rij-instructeur en ons team te versterken. Wij maken graag kennis met je! Voor meer infomatie kun je bellen met Bernd Weijers maar een mail sturen kan natuurlijk ook naar bernd.weijers@leeuwopleidingen.nl

Open sollicitatie

Wil je graag werken bij een van de grootste en meest moderne opleiders op het gebied van transport en logistiek in Zuid-Nederland? Ben jij de professional die ons verder helpt groeien? Wij zijn regelmatig op zoek naar medewerkers voor diverse functies. Je kan een open sollicitatie sturen door het onderstaand formulier in te vullen.

Wil je het LEEUW team komen versterken?

  USP
  Sinds 1962
  USP
  Lestijd is lestijd
  USP
  Altijd dezelfde instructeur
  USP
  Snel starten
  USP
  Beste opleider 2022
  USP
  Eigen mobiele app