Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 16/17/18/19
Eigen mobiele app

Werken bij LEEUW

Werken bij LEEUW

LEEUW opleidingen is sinds 1962 een begrip in het verzorgen van rij- en bedrijfsopleidingen voor zowel consument als de zakelijke klanten. LEEUW opleidingen is een bedrijf uit Zuidoost Brabant. Ooit begon Gerard Leeuw met één auto waarmee hij rijles gaf. In de jaren daarna is LEEUW gegroeid naar een groot volwaardig opleidingsinstituut met ongeveer 120 verschillende opleidingen.

We zijn ambitieus en willen een absolute meerwaarde zijn voor onze klanten. We vinden het belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat en verwachten van je dat je continu vernieuwend bezig bent om onze missie te laten slagen.

Onze missie is immers mensen blij maken door middel van mobiliteit en veiligheid.

Vacature instructeur B (met of zonder diploma)

Leeuw Opleidingen bestaat bijna 60 jaar en is van oorsprong een professionele aanbieder van rijopleidingen in de regio Eindhoven, Helmond, Weert, Den Bosch en Tilburg. De laatste jaren hebben we de dienstverlening behoorlijk uitgebreid en

zijn we inmiddels ook een gerenommeerde partij op het gebied van diverse

Bedrijfsopleidingen en Nascholingscursussen(C95). De faciliteiten op ons Trainingscentrum, waar we onder andere slipcursussen aanbieden, completeren ons pakket als allround dienstverlener binnen de sector Transport & Logistiek. We zijn trots op wie we zijn en waar we staan en zéér ambitieus richting de toekomst! Om onze ambities te realiseren komen wij graag in contact met:

In de functie van Rijinstructeur B ben je van onschatbare waarde voor je leerlingen! Je bent immers dé persoon die ze op een veilige wijze deel laat nemen aan het verkeer maar nog belangrijker…je maakt je leerlingen mobiel, en mobiliteit geeft vrijheid!

Ervaring of geen ervaring?

Met ervaren rijinstructeurs B komen wij uiteraard graag in contact. In een persoonlijk gesprek kijken we naar je mogelijkheden voor de korte en langere termijn, we hebben immers meerdere takken van sport waarop we je(in samenspraak) in kunnen zetten.

Heb je geen ervaring maar zie je voor jezelf een toekomst als Rijinstructeur? Ook dan komen we graag in contact met je om samen met ons je mogelijkheden te bespreken!

Wat breng je mee?

Als “docent in de auto” heb je een enorme drive om kennis over te dragen. Je beschikt over mensenkennis en over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je hebt een flexibele agenda en bereidt om op avonden en zaterdagen te werken. Je bent geduldig en vriendelijk voor je leerlingen. Je functioneert zeer zelfstandig, bent punctueel en administratief vaardig. Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag(VOG) overleggen en woont in een straal van 25 kilometer rondom Eindhoven

Wat geven we je terug?

· Een fulltime functie met veel vrijheid en zelfstandigheid

· Een functie waarin je een bijdrage levert aan de vrijheid, blijheid en mobiliteit van je leerling

· Training en opleiding

· Een solide organisatie van naam en faam in de regio

· Een loopbaantraject met (door)groeimogelijkheden binnen LEEUW opleidinge

· Marktconforme primaire en secundaire voorwaarden

Hebben we je interesse gewekt?

Stuur dan je CV naar personeel@leeuwopleidingen.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Deel deze pagina via
Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 16/17/18/19
Eigen mobiele app