LEEUW klantenservice
LEEUW zakelijk
LEEUW locaties
Over LEEUW
Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 2022
Online voortgang
Voor deze opleiding is SOOB subsidie beschikbaar. Meer informatie vind je hier.

Heb je interesse? Neem dan contact op via 040-2647373 of info@leeuwopleidingen.nl

Omgaan met agressie en conflicten
Verbeter contact met klanten door empathie en communicatie
Bescherm jezelf in mogelijke gevaarlijke situaties
239 euro, inclusief CCV registratiekosten

Sociale veiligheid en omgaan met agressie U15

Alle chauffeurs krijgen helaas soms te maken met spanningsvolle situaties en/of verbale agressie van klanten. Het is daarom voor chauffeurs belangrijk te leren hoe het beste hiermee om gegaan kan worden. Agressie is een heftige emotie. Het is immers de kunst om dit gedrag op een professionele wijze onder controle te houden. Dat betekent dat deze situatie vraagt om een goede, duidelijke en volledige communicatie. Tijdens de nascholing sociale veiligheid en omgaan met agressie U15 leer je hoe je door professioneel gedrag deze intimiderende situaties onder controle kunt houden. Immers door vroegtijdig en alert te reageren kan de chauffeur hierdoor met zelfvertrouwen intimiderende situaties hanteren of voorkomen. Je leert bovendien noodsituaties beoordelen. In deze nascholing behandelen we niet alleen verbale communicatie maar daarnaast ook non-verbale communicatie, verschillende soorten agressie, stress en feedbacktechnieken. Alles bij elkaar is deze nascholing erg leerzaam.


Deze nascholing heeft een e-learning leermethode ter voorbereiding van het klassikale deel. In deze individuele en online leermethode wordt de uitleg over een onderwerp met beeldmateriaal ondersteund. Hierdoor is de lesstof afwisselend en duidelijk. De e-learning is verdeeld in hoofdstukken. Op het einde van ieder hoofdstuk krijg je een aantal toetsingsvragen. Je kan echter pas met het volgende hoofdstuk starten wanneer je de vragen goed beantwoordt. Het grote voordeel van e-learning is dat jij bepaalt waar en wanneer je de e-learning maakt. Je bepaalt bovendien zelf het tempo. De toestingsvragen moet je echter  wel binnen een bepaalde tijd invullen.

Je krijgt uiterlijk 10 dagen voor je klassikale les de code voor de e-learning in je mailbox. Je mag echter pas 10 dagen voor aanvang ermee starten en je ontvangt hiervan een herinnering. De e-learning moet afgerond zijn vóór de start van de klassikale les. Als je de e-learning hebt afgerond, krijg je een certificaat te zien. Dit certificaat moet je kunnen voorleggen aan de docent bij de start van het klassikale deel.

 

Doelgroep

Deze training is vooral bestemd voor chauffeurs die meer inzicht willen krijgen over de verschillende vormen van agressie waardoor er ook in meteen alert op gereageerd kan worden.

Doel

Minder conflictsituaties, noodsituaties kunnen beoordelen daarnaast draagt deze nascholing ook bij aan een positieve bijdrage van het imago van de werkgever.

Duur

Twee dagdelen

Inhoud van de training

 • Zowel verbale en non verbale communicatie
 • Opbouwen van zelfvertrouwen
 • Soorten agressie
 • Bestrijding van agressie
 • Conflicten, agressie en stress hanteren

Waarde nascholing code 95

7 uur (theorie)

Algemeen

Je moet in het bezit zijn van een C- of D-rijbewijs.
Op al onze cursussen zijn de algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.
Meer informatie van de Rijksoverheid over code 95 vind je hier.

MEER INFORMATIE OVER Sociale veiligheid en omgaan met agressie U15

  USP
  Sinds 1962
  USP
  Lestijd is lestijd
  USP
  Altijd dezelfde instructeur
  USP
  Snel starten
  USP
  Beste opleider 2022
  USP
  Online voortgang