Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 2022
Eigen mobiele app

Volg met soob of een andere subsidie een opleiding bij LEEUW opleidingen

Door diverse brancheverenigingen worden opleidingen, trainingen en cursussen van LEEUW opleidingen gedeeltelijk of geheel bekostigd.  Afhankelijk van de branche waarbij je bent aangesloten, zijn er specifieke regelingen. LEEUW opleidingen is bekend met de volgende subsidies/regelingen/fondsen.

Soob subsidiepunt – transport & logistiek

In de sector Transport & Logistiek is de vraag naar goed geschoolde medewerkers altijd actueel. Om ervoor te zorgen dat de branche over voldoende personeel blijft beschikken stimuleert SOOB werkgevers en werknemers het volgen van opleidingen en trainingen in deze bedrijfstak via het verstrekken van subsidies via SOOB subsidiepunt. LEEUW opleidingen is bij het SOOB-subsidiepunt te vinden onder de naam LV opleidingen.

 

OOM – metaalbewerking

OOM is het opleidingsfonds in de metaalbewerking. OOM geeft voorlichting en advies over scholing en draagt financieel bij in de kosten hiervan. Kijk hiervoor op de site van OOM.

DOORZAAM – uitzendbranche

Stichting DOORZAAM ondersteunt flexorganisaties in Nederland bij het ontwikkelen en opleiden van hun flexkrachten en richt zich daarbij op gezond en veilig werken.

Wij techniek – technische installatiebranche

Wij Techniek is het opleidings- en ontwikkelingsfonds van de technische installatiebranche. Wij Techniek stimuleert jouw ontwikkeling, zodat je iedere dag vakbekwaam, enthousiast en vol energie aan het werk bent in de technische installatiebranche.  Dit kan door middel van scholing, zoals een opleiding, training, workshop of cursus. Om het zetten van die volgende stap aan te moedigen, biedt Wij techniek een aantal tegemoetkomingen voor de werkgever én de medewerker.

Op 15 juni 2020 veranderde OTIB, het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het technisch installatiebedrijf, zijn naam naar Wij Techniek. De naamsverandering is onder meer het gevolg van een nieuwe strategie. Wij Techniek richt zich meer op individuele vakmensen en wat minder op bedrijven

 

 

Colland – agrarische en groene sector

Bij Colland kan je subsidie aanvragen voor je werknemers voor het volgen van cursussen. Werknemers kunnen dit ook zelf aanvragen. Voor de subsidiemogelijkheden kijkt op de website van Colland.

 

STAP-budget

Kijk hier voor meer informatie over het STAP-budget.

Voor alle vragen over subsidiemogelijkheden

  USP
  Sinds 1962
  USP
  Lestijd is lestijd
  USP
  Altijd dezelfde instructeur
  USP
  Snel starten
  USP
  Beste opleider 2022
  USP
  Eigen mobiele app