LEEUW klantenservice
LEEUW zakelijk
LEEUW locaties
Over LEEUW
Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 2022
Online voortgang

Code 95 weektraining, 35 uur nascholing in één week

Als beroepschauffeur van niet alleen een vrachtwagen (C rijbewijs) of bus (D rijbewijs) maar ook van deze voertuigen met aanhanger (CE rijbewijs en/of DE rijbewijs) is het noodzakelijk om je rijvaardigheden op peil te houden en te voldoen aan de verplichte uren code 95 nascholing. Een weektraining kan een effectieve en efficiënte manier zijn om dit te bereiken. In dit blogartikel ontdek je de voordelen van een weektraining code 95, alsook de belangrijke overweging die je moet maken voordat je eraan begint. We nemen bovendien kort de inhoud van een weektraining door. Veel leesplezier!

Voordelen code 95 weektraining

Snelheid

Het voltooien van de code 95 trainingen in één week kan handig zijn als je niet veel tijd kunt besteden aan het behalen van deze wettelijke verplichting. Een weektraining stelt je in staat om snel je code 95 actueel te houden.

Continuïteit en focus

Door je te concentreren op de code 95 trainingen gedurende een week, kun je je aandacht volledig richten op het verwerven van de benodigde kennis en vaardigheden. Dit kan helpen om de leerresultaten te optimaliseren. Het stelt je namelijk beter in staat om de lesstof als een samenhangend geheel te begrijpen.

Efficiënt

Als je in één week de code 95 nascholingen afrondt, kun je de verstoring van je reguliere werkzaamheden beperken. In plaats van meerdere losse dagen (door de week of in het weekend) op te offeren voor de training, kun je een geconcentreerde inspanning leveren en snel weer aan het werk gaan.

Intensieve interactie

Een code 95 weektraining met meerdere collega’s kan de collegialiteit onderling versterken. Omdat je de hele week samen bent, krijg je de tijd om onderling bij te praten (zeker tijdens pauzemomenten) en ideeën uit te wisselen. Dit draagt bij aan collegialiteit. Het komt bovendien de werksfeer na de weektraining ten goede.

Kostenbesparend

Met een weektraining code 95 bespaar je bovendien op de kosten. Afhankelijk van het al dan niet gebruik makend van een LEEUW opleidingen voertuig tijdens je praktijk gerichte nascholing, bespaar je of 220 euro of 280 euro (gebruik eigen voertuig) ten opzichte van vijf los geboekte nascholingen die ervoor zorgen dat je je code 95 weer helemaal op orde hebt.

Is een code 95 weektraining iets voor jou?

Hoewel een weektraining zeker voordelen biedt, is het wel belangrijk om te bedenken dat het ook intensief kan zijn. Het is daarom belangrijk om te beoordelen of deze intensieve leerervaring geschikt is voor jou voordat je een beslissing neemt. LEEUW opleidingen hoopt dat deze blog je nieuwe inzichten bracht zodat je weloverwogen een keuze kunt maken.

Inhoud code 95 weektraining

  • Een weektraining bestaat uit 35 uur code 95 nascholing: in totaal 4 x theorietraining code 95 en 1 praktijktraining code 95.
  • Sommige nascholingen kennen een e-learning voorbereiding. Dit betekent dat voorafgaande de fysieke les (3 uur) bij ons op locatie, er een theorie cursus met e-learning thuis gevolgd moet worden. Als de kandidaat de uren vooraf niet heeft behaald en geen certificaat heeft, dan mag hij/zij niet deelnemen aan de klassikale les.

Inschrijven voor een weektraining code 95?

Maandelijks start er een weektraining code 95. Wil jij je hiervoor aanmelden, neem dan contact met ons op tijdens kantooruren. Wij helpen je graag.

Meer informatie over een code 95 weektraining

    USP
    Sinds 1962
    USP
    Lestijd is lestijd
    USP
    Altijd dezelfde instructeur
    USP
    Snel starten
    USP
    Beste opleider 2022
    USP
    Online voortgang