LEEUW klantenservice
LEEUW zakelijk
LEEUW locaties
Over LEEUW
Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 2022
Online voortgang

De voordelen van een code 95 weektraining

Beroepschauffeurs moeten om code 95 op het rijbewijs te behouden per vijf jaar 35 uur nascholing volgen. Bij LEEUW opleidingen hebben wij maandelijks een code 95 weektraining. Het volgen van een weektraining biedt voordelen. Lees dit blog zodat je zelf kunt beoordelen of dit fijn is voor je!

Snelheid

Het voltooien van de code 95 trainingen in één week kan handig zijn als je niet veel tijd kunt besteden aan het behalen van deze wettelijke verplichting. Een weektraining stelt je in staat om snel je code 95 actueel te houden.

Continuïteit en focus

Door je te concentreren op de code 95 trainingen gedurende een week, kun je je aandacht volledig richten op het verwerven van de benodigde kennis en vaardigheden. Dit kan helpen om de leerresultaten te optimaliseren. Het stelt je namelijk beter in staat om de lesstof als een samenhangend geheel te begrijpen.

Efficiënt

Als je in één week de code 95 nascholingen afrondt, kun je de verstoring van je reguliere werkzaamheden beperken. In plaats van meerdere losse dagen (door de week of in het weekend) op te offeren voor de training, kun je een geconcentreerde inspanning leveren en snel weer aan het werk gaan.

Intensieve interactie

Een code 95 weektraining met meerdere collega’s kan de collegialiteit onderling versterken. Omdat je de hele week samen bent, krijg je de tijd om onderling bij te praten (zeker tijdens pauzemomenten) en ideeën uit te wisselen. Dit draagt bij aan collegialiteit. Het komt bovendien de werksfeer na de weektraining ten goede.

Is een code 95 weektraining iets voor jou?

Hoewel een weektraining zeker voordelen biedt, is het wel belangrijk om te bedenken dat het ook intensief kan zijn. Het is daarom belangrijk om te beoordelen of deze intensieve leerervaring geschikt is voor jou voordat je een beslissing neemt. LEEUW opleidingen hoopt dat deze blog je nieuwe inzichten bracht zodat je weloverwogen een keuze kunt maken.

Wanneer je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag.

Ja, ik wil zien welke code 95 weektrainingen er in 2023 zijn.

Meer informatie over een code 95 weektraining

  USP
  Sinds 1962
  USP
  Lestijd is lestijd
  USP
  Altijd dezelfde instructeur
  USP
  Snel starten
  USP
  Beste opleider 2022
  USP
  Online voortgang