LEEUW klantenservice
LEEUW zakelijk
LEEUW locaties
Over LEEUW
Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 2022
Online voortgang

24/7 drive

Marsha van der Aa, recruiter, aan het woord

In deze serie gaan we in gesprek met onze gewaardeerde klanten. Ontdek waarom deze bedrijven kozen voor LEEUW opleidingen als opleidingspartner en hoe deze samenwerking hun bedrijf heeft beïnvloed. Met Marsha van der Aa van 24/7 drive trappen we deze nieuwe serie af.

Waarom koos 24/7 drive voor LEEUW opleidingen?

De zoektocht naar de perfecte partner

Vanuit onze locatie in Son waren we op zoek naar een aanvulling op de bestaande rijschool waar we mee werkten. De regio Eindhoven is vrij breed en we zochten naar een goed, centraal gelegen opleidingspartner.

Een prettige werkrelatie

We hebben een hele prettige werkrelatie met LEEUW opleidingen. De communicatie is vlot, duidelijk en prettig. Er is altijd ruimte voor een grapje of een gezellig praatje aan de telefoon. Wanneer er iets niet lekker loopt, wordt het opgelost. Het voelt alsof je een collega belt in plaats van een leverancier.

Samen overwinnen van uitdagingen

Specifieke uitdagingen van 24/7 drive

Als uitzendbureau hebben we al jaren te maken met met een chauffeurstekort. LEEUW helpt ons met het vinden van de juiste vrachtwagencabine door opleidingen aan te bieden aan zowel zij-instromers als werkzoekende.

Het belang van samenwerking

Samen met LEEUW houden we het proces van ‘onze studenten’ scherp in de gaten. Dankzij korte lijntjes en diverse online tools kunnen we sneller anticiperen op vragen. Dit heeft geleid tot beter overzichtelijke opleidingsprocessen en meer beroepschauffeurs voor de branche.

Toekomstplannen

Code 95 traject

Op dit moment werken we aan een code 95 traject in samenwerking met LEEUW. Dit houdt onze bestaande chauffeursploeg up-to-date. Het is leuk om hierover met elkaar in gesprek te zijn en alle mogelijkheden te ontdekken. We kijken uit naar wat de verdere toekomst van onze samenwerking zal brengen.

Partners in groei

Namens ons hele team willen we Marsha nogmaals hartelijk bedanken voor het openhartige interview en de waardevolle inzichten die ze met ons deelde. Het is duidelijk dat de samenwerking met LEEUW meerwaarde oplevert. LEEUW opleidingen kijkt ernaar uit om de band met 24/7 drive in de toekomst te versterken.

September 2023

24/7 drive is een uitzendbureau voor chauffeurs. 24 uur per dag en zeven dagen per week doet 24/7 drive er alles aan om werkgevers en werknemers in de transport en logistieke wereld bij elkaar te brengen. Met vestigingen door heel Europa is 24/7 drive gespecialiseerd in de werving, selectie en uitzending van vakkundige vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C/CE. 27/7 drive biedt opleidingstrajecten aan voor de vrachtwagenchauffeurs, inclusief de verplichte code 95 nascholingstraject.

Marsha van der Aa staat links op de foto naast haar collega’s van de vestiging te Son.

vragen naar aanleiding van 24/7 drive aan het woord

  USP
  Sinds 1962
  USP
  Lestijd is lestijd
  USP
  Altijd dezelfde instructeur
  USP
  Snel starten
  USP
  Beste opleider 2022
  USP
  Online voortgang