Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 2022
Eigen mobiele app

Interieur Park Forum 1362

Moodboard van het interieur op onze nieuwe locatie

Achter de schermen wordt er hard gewerkt om in mei te kunnen starten met de bouw van de nieuwe locatie. Helaas hebben we een klein beetje vertraging opgelopen hierin. Maar dat wilt niet zeggen dat we stil hebben gezeten. Joëlle Leeuw geeft graag wat meer uitleg over het vlekkenplan van het interieur van Park Forum 1362.

Joëlle, dochter van eigenaar Marc, werkt sinds haar 18de op zaterdag bij LEEUW opleidingen. Na de Havo was Joëlle gestart met een opleiding aan het Fontys om docente Frans te worden. De opleiding begon vrijwel meteen met de eerste praktijkervaring voor de klas. Het bleek jammergenoeg flink tegen te vallen om middelbare scholieren Frans te doceren. Na ruggenspraak met haar ouders besloot ze rond kerst om te stoppen met de opleiding. Sinds januari werkt Joëlle fulltime bij LEEUW opleidingen.

Waar heb je sinds begin 2023 aan gewerkt?

Joëlle vertelt enthousiast: “Doordat ik al ruim een jaar hier werk op zaterdag, kon ik meteen ‘echt’ aan de slag. In het begin was ik erg druk met de voorbereidingen voor de ingebruikname van Autofox. Sinds maart werken wij met deze nieuwe software voor de rijbewijzen voor de auto, auto met aanhanger, brommer en motor. Ik moest veel informatie in het nieuwe systeem daarvoor plaatsen. Het was leuk om dit allemaal uit te zoeken, soms alleen maar vaak ook samen met mijn vader.
Momenteel ben ik deels verantwoordelijk voor de planning van leerlingen voor de auto maar soms ook voor het auto met aanhangwagen en voor de  bromfiets. Daarnaast ben ik af en toe bezig met de financiele administratie. Ik besteed nu vooral veel tijd aan de inrichting en het interieur van Park Forum 1362 te Eindhoven. Het zijn dus diverse werkzaamheden waar ik mee bezig ben maar dat vind ik juist leuk! Zo leer ik steeds meer over de verschillende afdelingen binnen LEEUW Opleidingen.”

Wat kun je ons vertellen over de ideeën over het nieuwe interieur?

“De bedoeling van het nieuwe interieur is voor mij dat het zowel praktisch als modern is ingericht met een huiselijke sfeer. De huiselijke sfeer in het interieur vind ik erg belangrijk. In de eerste plaats omdat de klanten zich zo thuis voelen. Bij LEEUW opleidingen zijn wij blij met al onze klanten en wij willen dat ze zich ook welkom voelen. Op de tweede plaats moeten werknemers zich op hun gemak voelen. Hierdoor wordt er onderling beter gecommuniceerd en wordt er minder stress ervaren. Wij zijn een hecht team. ”

Met welke opleiding ga je in september starten?

“In september ben ik van plan om ‘arts allround creative concept developer in trend forecasting, styling en art direction’ te studeren. Met deze opleiding hoop ik veel kennis op te doen over interieur en styling. Zo kan ik erachter komen of mijn passie daar echt ligt. Met deze interieuropdracht voor LEEUW opleidingen heb ik daar natuurlijk al wat bevestiging over gekregen. Ik vind interieur en styling erg leuk en interessant. Het is al een hele tijd mijn hobby en nu ook mijn werk. Dat is ook mijn uiteindelijke doel voor later. Ik hoop dat met deze studie ook te kunnen bereiken.”

Ik vond het een erg leuk gesprek met Joëlle. Namens al mijn collega’s wensen wij haar voor nu eerst nog een hele fijne tijd hier toe én na een welverdiende zomervakantie nog meer plezier op haar opleiding!

Heb je vragen over het Interieur Park Forum 1362?

  USP
  Sinds 1962
  USP
  Lestijd is lestijd
  USP
  Altijd dezelfde instructeur
  USP
  Snel starten
  USP
  Beste opleider 2022
  USP
  Eigen mobiele app