LEEUW klantenservice
LEEUW zakelijk
LEEUW locaties
Over LEEUW
Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 2022
Online voortgang

Vier New Generation DAF

Vier New Generation DAF: 2x XG en 2x DAF XG+ om het C of CE rijbewijs te halen!

Sinds begin 2023 hebben wij bij LEEUW opleidingen vier modellen van de New Generation DAF vrachtwagen: twee DAF XG en twee DAG XG⁺. Het verschil tussen deze twee modellen is de lengte van de cabine. Het grootste verschil met de andere vrachtwagens waarin wij lessen, is dat de spiegels vervangen zijn door camera’s. In de media van DAF verscheen recent een artikel over onze samenwerking. Het hele artikel lees je hier. De highlights uit dat artikel publiceren wij hieronder.

Veel vraag naar vrachtwagenchauffeurs

De aanschaf van vier nieuwe DAF’s XG en XG+ voor rijlessen voor een vrachtwagenrijbewijs in een korte tijd is bijzonder. Het komt door een boven verwachting grote belangstellingen voor de truckopleidingen bij Leeuw Opleidingen. Directeur/eigenaar Marc Leeuw legt uit: “Het aantal trucks voor de rijopleiding komt nu op negen, terwijl we zo’n vijf jaar geleden nog inschatten dat we in de toekomst genoeg zouden hebben aan zes of zeven. Naast deze XG-modellen hebben we ook de DAF’s LF, CF en XF. De recent afgeleverde XG is ook de 25ste DAF die we sinds de start met truckopleidingen in 1982 hebben ingezet. We hebben nooit anders dan DAF gehad. Ze zijn allemaal geleverd door voorheen De Burgh Eindhoven en na de overname door Truckland Eindhoven. Dit bedrijf is al meer dan 40 jaar voor ons een vertrouwde partner.”

Trots op ruim 40 jaar samenwerking met DAF

In 1982 zijn wij gestart van onze truckersopleiding. Vrij snel na de start werden wij de rijschool partner van DAF voor chauffeurstrainingen. Wij zijn een van 25 partners waar de DAF Driver Training gegeven wordt. Onze instructeurs zijn door DAF opgeleid om het maximale uit de DAF vrachtwagen te halen.

Wil je meer weten over Vier New Generation DAF?

  USP
  Sinds 1962
  USP
  Lestijd is lestijd
  USP
  Altijd dezelfde instructeur
  USP
  Snel starten
  USP
  Beste opleider 2022
  USP
  Online voortgang