LEEUW klantenservice
LEEUW zakelijk
LEEUW locaties
Over LEEUW
Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 2022
Online voortgang

Een motorrijschool kiezen: hoe bepaal je de beste rijschool?

Droom je ervan om de vrijheid te ervaren van het rijden op een motor? Dan is het belangrijk om de juiste rijschool te kiezen die je de kennis, vaardigheden en vertrouwen zal bijbrengen. Zo haal je veilig en met vertrouwen je motorrijbewijs. Bij LEEUW opleidingen draait alles om jouw succes. We geloven in de kracht van onze kwaliteiten en hebben 20 motivaties die jou te kunnen helpen om je motorrijbewijs te halen. We zijn ervan overtuigd dat onze kwaliteiten voor zichzelf spreken.

Ontdek waarom zoveel mensen voor LEEUW opleidingen kiezen en maak vandaag nog de eerste stap naar rijvaardigheid en onafhankelijkheid

1. Waardering

LEEUW opleidingen staat voor kwaliteit. Onze dienstverlening wordt hoog gewaardeerd. Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze tevreden klanten? Lees dan onze reviews en ontdek waarom ze voor ons hebben gekozen.

2. Ervaring

We doen er alles aan om jou zo snel mogelijk te laten slagen. Met meer dan 60 jaar ervaring in rijopleidingen weten we hoe jij dat kunt bereiken.

3. Adviesles

Een adviesles geeft je de mogelijkheid om persoonlijk met LEEUW opleidingen kennis te maken en de instructeur te ervaren voordat je je definitieve beslissing neemt. Wedden dat je meteen verkocht bent!

4. Lesprogramma

Een gestructureerd lesprogramma helpt jou om efficiënt en effectief te leren motorrijden. LEEUW opleidingen is vooraf duidelijk in het traject. Daarom start je met een adviesles. Maar ook tijdens je praktijkopleiding vinden wij duidelijkheid belangrijk. Na iedere motorrijles bespreken we je voortgang.

5. Online je voortgang volgen

We werken met een softwarepakket zodat je online alle vorderingen, lesafspraken, correspondentie en facturen kunt terugvinden. Duidelijkheid helpt misverstanden te voorkomen.

6. Eigen trainingscentrum

Bij de praktijkopleiding voor je motorrijbewijs maken de instructeurs gebruik van het trainingscentrum om oefeningen en manoeuvres uit te leggen. Hier kun je veilig en gefocust je oefeningen uitvoeren. Je hebt namelijk geen last van ander verkeer. Wat zijn de voordelen van dit eigen oefenterrein:

1. Geen gedoe met externe locaties

In plaats van kostbare tijd te verspillen aan het heen en weer reizen naar sportverenigingen, parkeerplaatsen van supermarkten of andere openbare ruimtes, kunnen leerlingen hun volledige aandacht richten op het leren van de essentiële motorvaardigheden. Dit verhoogt de efficiëntie van het leerproces maar het verkleint ook de afleidingen die externe locaties met zich mee kunnen brengen.

2. Gecontroleerde omgeving

Onze instructeurs kunnen specifieke oefeningen en scenario’s aanpassen aan de individuele behoeften en vaardigheden van leerlingen. Dit maatwerk is van onschatbare waarde om studenten het vertrouwen en de bekwaamheid te geven die nodig zijn om veilig en beheerst te kunnen motorrijden op diverse terreinen en in verschillende situaties.

3. Veilig en vertrouwd

Een eigen trainingscentrum creëert een gevoel van comfort en vertrouwen.

 

7. Slagingsprecentage

Wij hebben voor de twee praktijkexamens van het CBR een hoog slagingspercentage. Voor het AVB-examen is het percentage 64% en voor AVD-examen is het 92%. De gegevens worden met regelmaat ververst. U vindt onze rijschool hier.

8. Examen op eigen oefenterrein

Het AVB-examen wordt op het eigen oefenterrein van LEEUW opleidingen afgenomen. Je bent ruim vertrouwd met die locatie.

9. Snel starten met je opleiding

Na je adviesles kunnen we meteen je eerste motorrijles inplannen.

10. Korte wachttijden voor het examen

Hoewel we met wachttijden van het CBR te maken hebben, kopen wij vooraf A-examens in. Er ligt dus als het ware al een examen op je te wachten. Maar het AVD-examen kunnen we niet vastleggen voordat je de machtiging en je gezondheidsverklaring hebt geregeld.

11. Zeer ervaren instructeurs

Onze instructeurs worden intern opgeleid en getraind. Bovendien hebben al onze instructeurs een verklaring omtrent gedrag. Instructeurs begrijpen dat niet iedere cursist hetzelfde is.

12. Directe lijntjes

Je instructeur is jouw contactpersoon. Je plant in overleg met je instructeur de morijlessen in.

13. Jij staat voorop

Klanttevredenheid vinden we erg belangrijk. Wanneer je ergens mee zit of vragen hebt, bel dan tijdens werkdagen zodat we je vlot kunnen helpen.

14. Kosten lespakketten

Een lespakket voor de motor bestaat uit een aantal lesuren praktijkles, het AVB-examen en het AVD-examen. Je kunt ervoor kiezen om het pakket in drie termijnen te betalen.

15. Flexibiliteit van lesuren

In overleg plannen wij samen de rijlessen. Wij bieden ook rijlesuren aan in de avond en in het weekend. Dit kan handig zijn als je een drukke baan hebt of andere verplichtingen waarmee je rekening moet houden bij het plannen van je motorrijlessen.
Wanneer je snel wilt slagen, zorg er dan voor dat je flexibel bent voor het inplannen van je rijlessen en zeg geen rijlessen af. Omdat het praktijkexamen meestal overdag plaatsvindt, vinden wij een goede mix aan lesuren essentieel! Dit verhoogt je slagingskans.

16. Onderhoud

Veiligheid vinden we erg belangrijk. Onze motoren verkeren in goede conditie en worden regelmatig gecontroleerd en onderhouden.

17. Betrokken

Het enthousiaste team van LEEUW motorinstructeurs doet er alles om jou te laten slagen en je een fijne rijopleiding op de motor te bieden. Naar de rijschool gaan, is een leuk traject.

18. Keuze

Je kunt kiezen met welk type motor je motorrijles wilt volgen. Wij hebben A1, A2 en A motoren.

19. Engels of andere taal

Je neemt een tolk mee naar het theorie- en praktijkexamen (niet nodig bij Engels). Bij de aanvraag van het examen moet dit door ons aangegeven worden. LEEUW opleidingen heeft instructeurs die de rijlessen in het Engels kunnen verzorgen.

20. Lesmateriaal

Het gebruik van een helm, beschermende kleding en handschoenen zijn verplicht. Wij stellen dit materiaal graag beschikbaar. Zorg ajb zelf voor stevige schoenen die je enkel bedekken.

Het kiezen van de juiste rijschool is belangrijk omdat dit de basis legt voor je rijvaardigheden en veiligheid op de motor. Wij overtuigen je graag persoonlijk van de kwaliteiten van LEEUW opleidingen. Boek meteen een adviesles zodat we kunnen kennismaken en je overtuigen van onze kwaliteiten. Jij bepaalt zelf welke datum handig is. Heb je nog vragen over onze kwaliteiten of andere vragen, neem dan contact met ons op.

Ps. Lees ook onze andere interessante blogs over motorrijbewijs, motorrijlessen kun je hier lezen.

Meer informatie over een motorrijschool kiezen | blog

  USP
  Sinds 1962
  USP
  Lestijd is lestijd
  USP
  Altijd dezelfde instructeur
  USP
  Snel starten
  USP
  Beste opleider 2022
  USP
  Online voortgang