Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 2022
Eigen mobiele app

Heb je interesse? Neem dan contact op via 040-2647373 of info@leeuwopleidingen.nl

Automaat of schakel
Instructeurs van alle leeftijden

Adviesles, kennismaken met de auto en instructeur

Gemiddeld heeft iemand tussen de 40 en 50 uur nodig om het rijbewijs te halen (volgens CBR onderzoek onder examenkandidaten in 2021). Dit verschilt natuurlijk per leerling. Om jou het beste advies te geven, begint de rijopleiding met een adviesles. Tijdens deze eerste rijles krijg je eerst een korte uitleg en je rijdt daarna meteen al op de openbare weg. We sluiten af met een nabespreking bij jouw thuis. Tijdens de nabespreking komen alle belangrijke zaken die je moet weten over de autorijlessen aan bod.

Vanaf welke leeftijd mag je starten?

Je mag je autorijbewijs gaan halen wanneer je 16,5 jaar oud bent. Je kan echter pas praktijkexamen doen als je 17 jaar bent.

Duur

De adviesles duurt 90 minuten inclusief advies.

Inhoud van de adviesles

De docent start met een korte uitleg waarna je zelf meteen gaat rijden. Tijdens het rijden maakt de docent een inschatting hoeveel lessen je nodig hebt om de eerste keer te kunnen slagen. Na het rijden zal de docent zijn bevindingen met je bespreken.

Waar

Hier vind je de informatie over de locatie van onze autorijlessen.

Handig om te weten

Indien je rijopleiding wordt betaald door je ouders, dan is het verstandig dat een van je ouders bij de nabespreking is zodat zij ook een goed beeld van de kosten van de rijopleiding krijgen.

Verzetten of annuleren

Indien je op het afgesproken tijdstip niet kan, dan kan je deze les kosteloos verzetten of annuleren uiterlijk 48 uur op werkdagen.

MEER INFORMATIE OVER een kennismakingsles auto

  USP
  Sinds 1962
  USP
  Lestijd is lestijd
  USP
  Altijd dezelfde instructeur
  USP
  Snel starten
  USP
  Beste opleider 2022
  USP
  Eigen mobiele app