LEEUW klantenservice
LEEUW zakelijk
LEEUW locaties
Over LEEUW
Sinds 1962
Lestijd is lestijd
Altijd dezelfde instructeur
Snel starten
Beste opleider 2022
Online voortgang

Ontdek slimme manieren om kosten te besparen bij het behalen van je motorrijbewijs.

Ben je enthousiast over het behalen van je motorrijbewijs maar maak je je zorgen over de kosten die ermee gepaard gaan? Goed nieuws! Er zijn verschillende manieren om de kosten van het behalen van je motorrijbewijs te besparen. In deze blog delen we waardevolle tips om je te helpen geld te besparen tijdens je A-rijbewijs rijopleiding. Deze tips doen geen concessies aan de kwaliteit van je opleiding bij LEEUW opleidingen.

Zelfstudie voor het theorie-examen

Bespaar op leskosten door met zelfstudie je voor te bereiden voor het theorie-examen van de motor. We hebben hiervoor online en offline mogelijkheden die je via onze theorie webshop kunt bestellen. Let op: deze manier van voorbereiden vraagt discipline. Onze ervaring leert dat een klassikale voorbereiding je slagingskans vergroot.

We delen graag al ‘BRAVOKS’ met je. BRAVOKS is het ezelsbruggetje voor de technische controle van de motor. Dit is onderdeel van het AVD-examen. Met wat ervaring duurt de controle een paar minuten.

Download BRAVOKS nu.

Efficiënte planning

Plan je lessen efficiënt om onnodige kosten te vermijden. Probeer twee lesuren achter elkaar te plannen om het meeste uit elke les te halen.

Oefenen van je rijvaardigheden

Ben je al op het trainingscentrum vóór je motorles en staan er motoren buiten? Je kunt dan een motor gebruiken om je voertuigbeheersing extra te oefenen.

Bekijk instructiefilmpjes

Word een expert en leer in je eigen tempo van videolessen die online te vinden zijn. Hierdoor vergroot je significant je kennis. Natuurlijk zijn er veel instructies op YouTube te vinden maar ook op motorrijders.nl is er een diversiteit aan videomateriaal en instructies te vinden.

Flexibiliteit van lesuren

In overleg plannen wij samen de motorrijlessen. Wij bieden ook rijles aan in de avond en in het weekend. Dit kan handig zijn als je een drukke baan hebt of andere verplichtingen waarmee je rekening moet houden bij het plannen van je motorrijlessen. Wanneer je echter snel wilt slagen, zorg er dan voor dat je flexibel bent voor het inplannen van je rijlessen en zeg geen rijlessen af. Omdat het praktijkexamen meestal overdag plaatsvindt, vinden wij een goede mix aan lesuren essentieel! Dit verhoogt je slagingskans.

Machtiging en gezondheidsverklaring

Wij kunnen de datum van het praktijkexamen niet vastleggen zonder jouw medewerking. Je moet LEEUW opleidingen machtigen en je moet een gezondheidsverklaring invullen. Doe dit meteen zodat we je datum sneller kunnen vastleggen. Je werkt dan meteen concreet naar een examendatum toe. Je hoeft dan niet onnodig te wachten waardoor je de praktijkervaring minder eigen bent en onverhoopt meer lesuren zou nodig hebben.

Toegewijde instructeurs

Jouw succes heeft onze prioriteit. Daarom hebben we een team van enthousiaste instructeurs die jou begeleiden met één belangrijk doel voor ogen: jou zo snel mogelijk te laten slagen. Onze instructeurs geven waardevolle feedback en opbouwende terugkoppeling. Hierdoor kun je vlot stappen maken in je leercurve. Met hun begeleiding boek je snel vooruitgang.

Onze instructeurs helpen je in het hele traject om je A-rijbewijs te halen maar je kunt ook bij ze terecht voor andere aanverwante zaken. Denk bijvoorbeeld aan kledingadvies. We hebben daarover ook een interessant blog geschreven.

Kosten lespakketten

Bij LEEUW opleidingen kun je ervoor kiezen om het pakket in drie termijnen te betalen. Dit maakt het gemakkelijker om financieel stapsgewijs naar je motorrijbewijs toe te werken. In dit blog vind je alle informatie over de verschillende stappen op weg naar je motorrijbewijs.

Laat je nu de financiële zorgen achter je? Ben jij klaar om de vrijheid van het motorrijden te ervaren?

Houd er rekening mee dat het belangrijk is om niet te bezuinigen op de kwaliteit van je motoropleiding omdat goede training en begeleiding essentieel zijn. Wij overtuigen je graag waarom je bij LEEUW opleidingen bij het goede adres bent om je A-rijbewijs te halen. Meld jij je nu aan voor de adviesles? We verwelkomen je graag!

ps. Lees ook het blog over het kiezen van de beste motorrijschool of één van de andere blogs over het motorrijbewijs en aanverwante zaken.

meer informatie over kosten besparen motorrijbewijs | blog

  USP
  Sinds 1962
  USP
  Lestijd is lestijd
  USP
  Altijd dezelfde instructeur
  USP
  Snel starten
  USP
  Beste opleider 2022
  USP
  Online voortgang